Пт. Тра 3rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

1 грудня столичний ТРЦ Lavina Mall святкує день народження. Всі попередні роки цей день супроводжували яскраві концерти, розіграші квартир і машин, зустрічі із зірками культури та спорту, десятки тисяч гостей і ще більше теплих емоцій. У торговельному центрі впевнені, наступного року свято повториться із навіть масштабнішим розмахом. Та сьогодні головне — перемога у війні, розв’язаній російською федерацією на території нашої країни.

Тому з нагоди свого дня народження Lavina Mall спільно з Markus Foundation — благодійним фондом, який працює на потреби 47 Штурмового Полку — збирають один мільйон гривень. Генеральний партнер акції — Galaxy Park, повідомляє ucsc.org.ua.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

З 1 до 24 грудня 10% з кожного зареєстрованого чеку торговельно-розважальний центр перераховуватиме на допомогу Збройним силам України. Тому приєднатися до акції та наблизити перемогу України може кожен. Крім того, всі учасники отримають приємний сюрприз — квиток до парку атракціонів Galaxy Park.

За попередні шість років Lavina Mall вдалося завоювати і утримувати лідерські позиції у сфері ритейлу України. Торговельно-розважальний центр і далі залишається одним із найбільших у країні. Саме у його стінах з’являлися магазини довгоочікуваних брендів (зокрема, H&M). Саме він організував сотні івентів (зокрема, виступ симфонічного оркестру). Саме на його території розташований один з найбільших у Європі критий парк атракціонів (Galaxy Park). А під час пандемії коронавірусу ТРЦ почав проводити онлайн-розіграші, піклуючись про безпеку своїх гостей.

Ці ініціативи оцінюють експерти ринку і відвідувачі Lavina Mall: за його плечима — десятки нагород, зокрема «Найкращий Event Mall країни», «Підприємство 2021 року», «ТОП-100. Найкращі фірми України». Торговельно-розважальний центр оперативно змінюється відповідно до вимог часу, завжди тримаючи високу планку роботи — як з колегами, так і з гостями.

«Цей рік, безсумнівно, найважчий у новітній історії України. Але разом ми переможемо. Саме разом: кожен на своєму місці роблячи свою справу. Запевняємо, що надійно тримаємо економічний фронт країни. Разом ми не просто переможемо, а побудуємо найкраще майбутнє своєї країни. А значить, наступного року знову зустрінемося на грандіозному святкування Дня народження Lavina Mall. І ми знову підготуємо безліч приємних сюрпризів.

А сьогодні впевнено заявляємо: допомога ЗСУ — на часі. І активно приєднуємося до цієї допомоги разом із Markus Foundation. Долучайтеся і ви, просто роблячи щоденні закупи у Lavina Mall і реєструючи чеки. Всі зібрані кошти ми передамо захисникам — справжнім героям і геройкам — нашого спільного майбутнього. До зустрічі!», — прокоментували в ТРЦ Lavina Mall.