Чт. Вер 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Осіннє відкриття ювелірних брендів Золота країна, Срібна країна, SOVA, Укрзолото та мережі оптики Люксоптика.

Ювелірний бренд SOVA

У липні ювелірний бренд SOVA відкрив перший магазин у Рівному в ТРЦ Злата Плаза за адресою вулиця Короленка, 1. Фірмовий бутік знаходиться на першому поверсі в центральній галереї зліва від головного входу до торгового центру. Тут клієнти зможуть випити запашної кави, скористатися послугою ультразвукової чистки прикрас і, звичайно ж, отримати переваги сервісу SOVA, пише RAU.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

А 21 жовтня ювелірний бренд SOVA відкрив нову локацію в ТРК Мост-сіті за адресою вул. Глінки, 2. Фірмовий бутик розташовано на першому поверсі в центральній галереї біля фонтану. «Ми не припиняємо працювати та розвиватися під час війни, відкриваємо нові локації бренду, щоб підтримати наш економічний фронт. Перший магазин SOVA у Дніпрі був відкритий в 2014 році. За вісім років бренд завоював любов і довіру жителів міста. Зараз у Дніпрі працює три локації нашого бренду різних форматів. Присутність бренду SOVA в ТРК Мост-сіті — чудова можливість бути ще ближчими до наших клієнтів офлайн», — підкреслює директор з маркетингу SOVA Кристина Башлій.

Наразі в Україні працює 36 локацій ювелірного бренду SOVA у 15 областях: у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Ужгороді, Хмельницькому, Тернополі, Івано-Франківську, Запоріжжі, Луцьку, Полтаві, Вінниці, Чернівцях та Сумах.

Золота країна

На початку вересня одна з найбільших ювелірних мереж відкрила новий магазин в Одесі із новим фешн-форматом зонування. Адреса магазину: пров. Семафорний, 4, ТЦ Середньофонтанський.

У жовтні почали працювати дві нові торгові точки мережі. Одна з них відкрилася у Дніпрі за адресою пр. Д. Яворницького, 115, друга – у Запоріжжі на першому поверсі ТЦ Україна за адресою пр-т Соборний 147. На початку листопада новий магазин компанії також почав роботу у Києві за адресою пр-т Генерала Ватутіна 2т, ТРЦ SkyMall. Магазин оформлено в оновленому стилі з сучасним форматом презентації ювелірних прикрас.

Срібна країна

Мережа Срібна країна відкрила новий магазин-острів у Рівному в ТЦ Happy Mall, де представлений широкий асортимент срібних прикрас. У магазині ювелірної мережі представлений асортимент різноманітних виробів зі срібла кращих українських і зарубіжних виробників: срібні каблучки, сережки, ланцюжки, браслети різних плетінь, підвіски, брошки, релігійна колекція, столове срібло, а також комплекти прикрас.

Укрзолото

Мережа Укрзолото запустила онлайн бронювання прикрас на сайті ukrzoloto.ua.В ідтепер можна забронювати бажану прикрасу в кілька кліків та забрати в найближчому магазині мережі. Наразі послуга доступна лише у Києва. Тобто через сайт можна забронювати лише ті прикраси, що є в наявності в магазинах Києва.

За правилами онлайн бронювання можна відкласти не більше двох виробів, термін дії бронювання — 24 години з моменту оформлення заявки.

Люксоптика

3 жовтня Люксоптика відкрила магазин у Вінниці, що розташований на вулиці Коцюбинського, 4. А наприкінці жовтня новий магазин Люксоптика з’явився у Білій Церкві за адресою: вул. Леваневського, 59. З нагоди відкриття до 30 листопада діє спеціальна пропозиція: при покупці контактних лінз чи окулярів можна перевірити свій зір всього за 1 грн. І м’які контактні лінзи, і рецепт на окуляри допоможе підібрати лікар-офтальмолог.