Сб. Тра 18th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Литовська мультиформатна мережа Novus відкрила у Деснянському районі столиці новий супермаркет. Понад 3500 кв. м загальної площі, власний імпорт, страви від “Майстрів смаку” та багато іншого – як виглядає новий магазин мережі та що може запропонувати покупцям.

Як повідомила RAU пресслужба мережі, торгова площа магазину складає 2354 кв. м. Новий Novus на Троєщині розташований на проспекті Червоної Калини, 85 Б. В асортименті є усе необхідно для того, щоб зробити стратегічні запаси під час віялових відключень світла: різноманітні смаколики, свіжі фрукти та овочі, кондитерські та хлібобулочні вироби, побутова хімія, товари власного імпорту та багато іншого.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

На час блек-аутів в мережі рекомендують запасатися горішками, сухофруктами та іншими снеками, а ще енергетичними і поживними батончиками, стравами швидкого приготування та кашами, яким для приготування достатньо кропу (булгур, пшоняна або пшенична каша) або, навіть, холодної води (кускус по-мароканськи).

Крім того, магазин пропонує продукцію власного виробництва Майстри Смаку – готові страви домашньої кухні, запашну випічку, гриль-продукцію, а також свіжоспечену піцу, яку у Novus готують за італійською рецептурою на тісті з оливковою олією. До поліпшення ситуації з електроенергією виробництво магазину працюватиме у нічну зміну, щоб зменшити енергоспоживання. Аби хліб і випічка залишалися свіжими та рум’яними, їх загортатимуть у плівку.

«Ми віримо в Україну, її стабільне майбутнє, тому незважаючи на ризики, продовжуємо інвестувати в бізнес. Наразі це вже другий новий маркет за період повномасштабної війни. Відкриваємось, адже розуміємо, що людям потрібен магазин ближче до дому, що в стресові моменти саме наявність продуктів заспокоює. Віримо, що клієнти його полюблять і відчуватимуть себе в ньому комфортно. Це наша незмінна мета», – розповів RAU генеральний директор мережі Марк Петкевич.

Для зручності покупців, обслуговування покупок відбувається на 10 лінійних касах, 2 інфо-каси та 6 кас самообслуговування. Графік роботи нового Novus на Троєщині – з 8:00 до 22:00.

З нагоди відкриття мережа підготувала безліч вигідних акційних пропозицій та знижок, які будуть діяти з 28 жовтня по 2 листопада.

Перший новий торговий об’єкт мережі з початку повномасштабного російського вторгнення почав роботу 2 червня у Києві на Керченській площі, 7. Також ритейлер вже відновив та відкрив два магазини після руйнації російськими окупантами у столичному ТРЦ Retroville та у Бучі на вул. Вокзальна, 2 Г.

Novus представлений на українському ринку з 2009 року і входить в литовську групу BT Invest. Інвестори компанії – Раймондас Туменас, Рузгієне Агне та Марина Познякова. Компанія розвиває торгові об’єкти різних форматів площею від 65 до 7000 кв. м, в тому числі – франчайзингові. Окрім Києва та області, магазини ритейлера також представлені в Рівному, Черкасах, Тернополі та Миколаєві.

Довідка

Novus – мережа супермаркетів, торгових центрів і магазинів біля дому, яка динамічно розвивається. Одна із найуспішніших і найперспективніших мультиформатних мереж в Україні. Сьогодні загальна площа торговельних комплексів складає більше 330 000 кв. м. Торговельна площа супермаркетів Novus – більше ніж 155 000 кв. м.

Щоденно понад 8000 співробітників забезпечують якість та зручність покупок. Компанія Novus сповідує філософію свіжих, здорових та смачних продуктів. У асортименті більше ніж 50 000 найменувань різноманітних категорій товарів: продуктів харчування та non-food сегменту, також широкий асортимент ексклюзивної продукції. А саме – продукції власного виробництва Майстри Смаку, та власного імпорту, в тому числі ексклюзивна продукція, яка завозиться в Україну виключно для торговельної мережі.