Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

LOKO, cервіс доставки продуктів та готових страв за хвилини, створений у партнерстві з «Сільпо», продовжує розширювати географію своєї роботи. До кінця вересня мешканці трьох районів Києва (Голосіївського, Шевченківського та Дніпровського) зможуть спробувати LOKO, а до кінця року сервіс  планує охопити більшу частину столиці.

Сервіс LOKO стартував 20 червня в районах Позняків, Березняків і частини Осокорків, а у серпні – на Печерську. Користувачі відзначають, що кур’єри вкладаються у заявлений час доставки, а якість продуктів приємно вражає. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

За перші місяці роботи сервіс вийшов на наступні показники:

  •  замовлення продуктів з «Сільпо» кур’єри LOKO доставляють у середньому за 19 хв;
  • страви з ресторану везуть трохи довше —  39 хв (оскільки потрібно більше часу на приготування);

Статистика по Гостям також оптимістична — кожен другий гість LOKO (48% від всіх) робить повторні замовлення у додатку.  Абсолютним лідером з замовлень у літні місяці та перший місяць осені були банани. Також значний попит мають яйця, чипси, молоко, сир моцарела та пиво.

Кількість ресторанів-партнерів, з якими співпрацює сервіс та з яких можна замовити доставку, за ці кілька місяців зросла до понад 70-ти. Найчастіше у комбінованих замовленнях з ресторану та магазину зустрічаються піца та віскі, а також бургери й інший алкоголь. Сервіс доставляє охолоджені кавуни та напої, випікає власний хліб та працює довше, ніж інші служби доставки — до 21:30.

Де замовити

LOKO інтегровано в існуючий мобільний застосунок «Сільпо». Щоб зробити замовлення, потрібно перейти до розділу “Доставка за хвилини” чи “Доставка з ресторанів”, або натиснути на відповідні іконки вгорі сторінки.

Що пропонують

LOKO пропонує близько 1500 найбільш популярних серед Гостей товарів з «Сільпо», а також безліч ресторанних страв. Придбати можна майже все, що може терміново знадобитися: фрукти, овочі, м’ясо, крупи, тощо. Також у продажу є побутові дрібнички — губки, ганчірки, рукавички і навіть панчохи. Про корм для домашніх улюбленців теж не забули.

Перелік ресторанів відрізняється залежно від вашого району. Тобто це доставка з найбільш популярних закладів у радіусі 2-3 км від вашого місця замовлення. Нагадуємо, що окрім звичайних замовлень можна також робити комбіновані — наприклад, замовити пасту в улюбленому ресторані і дозамовити до неї вино з «Сільпо».

А ще сервіс пропонує безкоштовну доставку від 199 грн, подарунок до першого замовлення та акційні пропозиції на обрані категорії товарів, що постійно оновлюються.

LOKO – це швидка доставка товарів, продуктів та готових страв. Швидкість доставки забезпечується невеликою зоною покриття – до складу кожної такої зони входить один даркстор (магазин закритого типу, розроблений спеціально для сервісів доставки) та ресторани, які знаходяться поруч. Кур’єри доставки закріплені за певною зоною, тому не витрачають зайвий час на блукання містом.