Сб. Тра 4th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Відкриття Designer’s Room Pop-Up Store українських брендів, найбільший Arber megastore, вихід H&M на нові ринки, перший магазин Victoria’s Secret в Індії, відкриття нової студії VOVK, нові магазини House та Cropp в Ужгороді та поновлення роботи магазинів LC Waikiki у Дніпрі й Adidas у Києві.

В ТРЦ Караван Outlet відкрився pop-up store українських брендів

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Як повідомляє Українська рада торгових центрів, 15 серпня у столичному ТРЦ Караван Outlet почав роботу Designer’s Room Pop-Up Store. Це унікальний проєкт, спрямований на розвиток fashion-індустрії України, розвиток економіки та просування українських брендів. У бутику представлений одяг та аксесуари вітчизняних модних дизайнерів — KAPTSOVA, Vasilyev, Poliit, 7/11 Seven Eleven, Melange, Zuhvala, Kuzina та інші, пише RAU.

Designer’s Room Pop-Up Store — це простір українських дизайнерів, який надає можливість усім охочим ближче познайомитися з українськими брендами та їхніми колекціями.

LC Waikiki знову працює в ТРЦ Караван Дніпро

Згідно з інформацією на сторінці ТРЦ Караван Дніпро, довгоочікуване відкриття після довгої перерви магазину всесвітньо відомого турецького бренду LC Waikiki відбулося 23 серпня. Нагадаємо, це був перший магазин мережі у Дніпрі, його було відкрито в новому концепті D&P Light. Торгова точка займає площу 1350 кв. м.

Найбільший Arber megastore у ТРЦ Retroville

Як повідомляється на офіційній сторінці Facebook ТРЦ і БЦ Retroville, 27 серпня відкрився Arber megastore – найбільший магазин мережі нового формату сімейного шопінгу. Тут представлено понад 100 українських брендів одягу та більше 100 000 товарів на маркетплейсі.

Фірмовий магазин U.S. Polo Assn. відкрився в ТРЦ Respublika Park

За даними ТРЦ Respublika Park, 27 серпня відкрився фірмовий магазин U.S. Polo Assn. – єдиного бренду, який офіційно є частиною United States Polo Association (USPA) — одного з найдавніших адміністративних органів управління з питань спорту в США. Офіційний бренд одягу Асоціації поло США пропонує одежу у класичному американському стилі, який бере коріння у багатій спадщині гри в поло. Магазин розташований на першому поверсі ТРЦ Respublika Park, вхід P2, галерея преміальних товарів.

Zara відкрила флагманський магазин в Австрії в Зальцбурзі

Іспанський модний бренд Zara відкрив свій найсучасніший магазин в Австрії. Новий флагман відкрився в ТРЦ Europark у Зальцбурзі, що належить SES Spar European Shopping Centers. Як повідомляється на сайті Української ради торгових центрів, відкритий після реновації моностор Zara займає понад 3000 кв. м. Zara вперше відкрилася в Europark Salzburg у 2005 році й займала вдвічі меншу площу. Магазин пропонує розширений асортимент чоловічого, жіночого та дитячого одягу, а також абсолютно новий відділ спортивного одягу. В рамках нової концепції у моносторі використовуються органічні матеріали і форми в дизайні, меблях і елементах декору.

Також у новому магазині, який поєднує досвід фізичної та цифрової торгівлі, представлена функція «Store Mode». Покупці можуть переглянути доступні товари через мобільний додаток, замовити їх онлайн і забрати протягом двох годин. Крім того, через додаток можна забронювати примірочну. У моносторі також є каси самообслуговування й ексклюзивні зони отримання та повернення для онлайн-замовлень.

H&M виходить на нові ринки

Шведський ритейлер H&M оголосив про вихід на два нові ринки та запуск інтернет-магазину в Уругваї. За даними УРТЦ, компанія відкрила свій перший магазин у Північній Македонії. Торговий простір площею 2300 кв. м знаходиться в столиці країни — місті Скоп’є. У магазині представлений широкий асортимент одягу для жінок, чоловіків, молоді та дітей.

Ще один магазин H&M відкрився в Коста-Ріці. Повідомляється, що в день відкриття, яке супроводжувалося святковою церемонією за участю директора бренду з глобальної франшизи Нерна Патерсона, у черзі до магазину зібралося понад 1000 осіб. Запуск H&M у Коста-Ріці став 78-м ринком для компанії.

Одночасно із запуском офлайн-точок H&M відкрила свій перший інтернет-магазин в Уругваї. Він став четвертим у Південній Америці та 57-м у світі. В онлайн-магазинах передбачена нова функція, що дозволяє покупцям чоловічої колекції H&M Man отримувати доступ до сезонних лукбуків у стилях smart, casual та street.

Adidas відновив роботу 10 магазинів у Києві

Як пише видання The Village, бренд Adidas відновив роботу десяти магазинів у Києві. Також працюють магазини у Львові, Житомирі й Ужгороді. Зокрема, у столиці відкрили свої двері магазини за адресами:

  • на вулиці Великій Васильківській, 102
  • на проспекті Перемоги, 21 А
  • у ТРЦ Gulliver
  • у ЦУМ
  • у ТРЦ Dream Yellow
  • у River Mall
  • на вулиці Борщагівській,173/187
  • на вулиці Вербицького, 18
  • у ТЦ Plaza
  • у ТЦ Promenada Park

Окрім магазинів у Києві, працюють ще два магазини Adidas у Львові, на вулиці Гетьмана Мазепи, 1 Б, і на проспекті Шевченка, 5. Також відновили роботу магазини в Житомирі (вулиця Київська, 77) й Ужгороді (площа Шандора Петефі, 13).

До повномасштабного російського вторгнення в Києві працювали 18 магазинів Adidas. Наприкінці липня запрацювали магазини Adidas у Житомирі, Львові й Ужгороді.

У ТРЦ Мегамолл відкриється студія VOVK

Як повідомляє компанія UTG, було підписано договір оренди про розміщення студії VOVK у вінницькому ТРЦ Мегамолл.  Новий магазин ритейлера відкриється на площі близько 90 кв. м. Це вже третя студія у місті та 40-ва за рахунком по всій Україні відомого українського бренду VOVK, команда якого працює над створенням жіночого одягу та аксесуарів. За словами PR-менеджеру бренду одягу Марії Тригуб, компанія вирішила масштабуватися у Вінниці, адже з’явилося багато поціновувачів бренду. Також ТРЦ Мегамол має добре розташування, велику площу та хороший трафік клієнтів. Окрім цього, зараз люди почали підтримувати українського виробника, цінувати все українське.

Victoria’s Secret відкриває свій перший магазин в Індії

Як повідомляє Українська рада торгових центрів, американський бренд нижньої білизни Victoria’s Secret відкриває перший роздрібний магазин в Індії. Він розташований у торговельному центрі Phoenix Palladium в Мумбаї та надає місцевим клієнтам доступ до всіх останніх модних колекцій культового бренду.

У ТРЦ Pannonia відкриються магазини House та Cropp

Як повідомляє Українська рада торгових центрів, на другому поверсі першого професійного торговельно-розважального центру Pannonia у місті Ужгород відкриються магазини польської групи LPP group — House та Cropp. Відкриття обох точок заплановане цієї осені. Магазин Cropp займатиме площу близько 430 кв. м, а House — 416 кв. м. Раніше у ТРЦ Pannonia вже було відкрито магазин групи компаній LPP group — Sinsаy, який став першим об’єктом ритейлера в місті.

Нагадаємо, ТРЦ Pannonia загальною площею близько 6000 кв. м, відкрився у квітні цього року. У ньому вже успішно працюють такі оператори, як продовольчий супермаркет Сільпо, який став якірним орендарем, просторий магазин Sinsаy, аптека мережі Аптека Доброго Дня, хімчистка Чисто, ювелірні мережі УкрЗолото та СЮФ тощо.