Пт. Кві 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Фонд освітніх ініціатив створить хаб «Навички майбутнього» для ВПО у Черкасах

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Фонд освітніх ініціатив розпочинає створення освітнього хабу «Навички майбутнього» у Черкасах. Проєкт реалізується з метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти для внутрішньо переміщених осіб, за підтримки ПРООН в Україні, Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, компанії Accord Group та в межах проєктів «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» і «ЄС за діалог». Освітній хаб має створити умови для отримання необхідних освітніх послуг як учнями, студентами так і їх батьками, включно з організацією можливості набуття цифрових компетентностей. Супутня ціль створення хабу – асиміляція внутрішньо переміщених осіб в місцевій спільноті за рахунок надання діалогової платформи для зняття можливої напруженості.

EVA разом з клієнтами допомагає Україні

Оперативний штаб EVA задовольнив 358 запитів на гуманітарну та соціальну допомогу зі 138 міст у всіх областях України. На потреби ТРО, ЗСУ, медзакладів, волонтерських та громадських організацій передано понад 105 тис. одиниць товарів першої необхідності на суму близько 4,5 млн грн. У липні за запитом підрозділу аеророзвідки однієї з військових частин ЗСУ компанія придбала та передала захисникам України 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 вартістю близько 220 тис. грн. В рамках проєкту «Корзини допомоги» зібрано вже 150 коробок із допомогою. До проєкту «Підтримай захинсиків» станом на кінець липня долучились понад 450 тис. клієнтів EVA. Понад 25 тис. учасників програми лояльності «EVA МОЗАЇКА» переказали бонуси на підтримку проєкту «Дитинство без війни».

Українці зібрали понад 10,5 млн грн на ЗСУ через сервіс EasyPay

10 577 183 грн було переказано за допомогою сервісу «Допомога ЗСУ» у платіжній системі EasyPay від початку повномасштабного вторгнення. З них близько 9 млн грн склали благодійні внески готівкою через платіжні термінали, розташовані по всій Україні.

У VARUS запустили благодійну акцію на підтримку українських дітей-сиріт

З 1 по 31 серпня клієнти мережі супермаркетів VARUS можуть долучитися до підтримки ініціативи “Дитинство без війни”. Зібрані кошти підуть для подальшої евакуації дітей-сиріт до Туреччини та утримання їх там. Допомогти просто  — достатньо придбати товари, позначені спеціальними тематичними підцінниками. Одна гривня з покупки такого акційного товару буде перерахована на допомогу проєкту “Дитинство без війни”. В акції беруть участь різні продукти харчування й товари для дітей. Загалом – понад 200 позицій.

Благодійний фонд «МХП — Громаді» надав 20 млн грн на підтримку сфери охорони здоров’я в межах ініціативи UNITED24

Благодійний фонд «МХП — Громаді» продовжує долучатися до великих гуманітарних проєктів. Цього разу він мобілізував свої ресурси та надав 20 млн грн на підтримку сфери охорони здоров’я в межах глобальної ініціативи Президента України UNITED24. Фандрейзингова платформа UNITED24 збирає гроші за трьома напрямами. Фонд «МХП — Громаді» перевів кошти для напряму «Медична допомога», зокрема для цільового збору на автомобілі швидкої медичної допомоги типу С, який відбувається з ініціативи першої леді Олени Зеленської. Завдяки цій допомозі будуть придбані п’ять автівок швидкої допомоги типу «С», орієнтовна вартість кожного з яких становить 100 тис. доларів США.