Сб. Кві 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Наташа і марка про руський корабель, заспокійливий коктейль “Арестович”, загублений Слава, проблеми із сіллю та пальним та інші меми й жарти від українських ритейлерів у травні, ділиться RAU.

Kasta долучилася до офіційного продажу марки від Укрпошти «Русскій воєнний корабль… Всьо»!, але через ажіотаж, наклад швидко скінчився. “Тут мав би бути пост про можливість купити марки з «русскім кораблем» на Kasta, але поки такий”, – виправдовується інтернет-магазин.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Також в Kasta звернули увагу на мем зі страшненьким песиком. “Знайоме?”, – питає онлайн-ритейлер. До речі, забавного чотирилапого звати Джунбаг і насправді пес має милий характер.

Заспокійливій іронічний коктейль «АrestoWitch» з квітами валеріани з’явився у київському Відьма-барі Лиса гора. Склад: апероль, ром світлий, сироп маракуйя та лимонний фреш. “Тримати внутрішній стрижень – найбільша сила в цей час. Наш коктейль допоможе вам заспокоїтись та активізувати заземлення, поверне «почву під ногами», – написали у відьма-барі.

Обіцянка про перемогу за 2-3 тижні над російським окупантом від радника Офісу президента Олексія Арестовича стала окремим вже самостійним мемом. Одними з перших в ритейлі до нього звернулись в iStudio. “Інфа сотка”, – додав до зображення ритейлер.

Ще одна людина-мем цієї війни проілюструвала й інший креатив iStudio. “А я вам зараз покажу де найвигідніші ціни на Apple”, – заявляє нелегітимний президент Білорусі.

В Епіцентрі припустили, що найпопулярнішими іменами для діток у 2022 будуть Джавеліна, Стефанія, Слава та Борис. Та повторили популярній в соцмережах мем про загубленого Славу в магазині.

В часи, коли пальне – проблема кожного першого автомобілісти, продавці електротранспорту можуть потирати руки. “У той час, коли тема про відсутність пального звучить звідусіль, купуй електротранспорт у Цитрус та будь на коні!”, – написав ритейлер та про іронізував ситуацію.

Під час візиту до Оттави принц Чарльз отримав у подарунок марку «Русскій воєнний корабль, іді…!» В Укрпошта відреагували.

В мережі магазинів Varus проблеми із сіллю зустріли із гумором. Пообіцяли, що сіль буде, і запропонували лайфхак: “щоб не проходити квест у пошуках солі — можна замовити доставку із Varus у Києві, Дніпрі, Кам’янському, Запоріжжі та Кривому Розі”.

Ще в мережі прислів’я придумують під ілюстрації Анастасії Яворської. “Ми не знаємо, скільки зарядів «Граду» випустили наші захисники, проте знаємо, що майже 40 000 Паляниць з початку війни придбали ви у Varus”, – заявили в компанії.

Не забув ритейлер також привітати кота Степана з отриманням відзнаки World Influencers and Bloggers Awards у Каннах.

Приєдналися до привітання також в Comfy. Мемний котик точно заслуговує на увагу.

Польський бренд Sinsay до Дня захисту дітей нагадав усім, як бачать світ дітлахи. І, звісно ж, запропонував до свята 20% знижку на товари для дитячої кімнати, аксесуари та іграшки.

У VOVK опублікували свій список справ на 2022 рік.

Комп’ютерний Всесвіт запустив опитування про те, хто і що робитиме після війни. В мережі магазинів їстимуть херсонські кавуни “на сніданок, обід  та вечерю”.