Ср. Тра 8th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

28 червня 2022 р, Київ.Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo разом із  Mastercard та UKRSIBBANK оголосили про спільну благодійну ініціативу #вдвічі_більше_добра. Усі внески користувачів через баббл “Допоможи Україні!” у додатку Glovo, здійснені карткою Mastercard® від UKRSIBBANK, будуть подвоюватися. Ініціатива триватиме впродовж двох місяців.

На початку березня 2022 року сервіс Glovo запустив у додатку баббл “Допоможи Україні!”, куди зібрав перевірені благодійні фонди та проекти, які користувачі можуть підтримати за кілька кліків. На сьогодні у бабблі вже присутні фонди “Повернись живим” та СОС Дитячі Містечка, Фундація Дім Рональда Макдональда, Восток-SOS, “Common Help UA” та “Клуб Добродіїв”. Також можна підтримати такі проекти як: “Пригости Захисника”, UAnimals, “Підвішені продуктові набори із OVO”,  ДонорUA та ініціативи фонду БОН (“Одягни захисника”,  “БОН-бокс”, “Авто для захисників”).

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Щоб зробити внесок, користувачу необхідно обрати благодійну організацію та розмір внеску, що варіюється від 10 грн до 10 тис грн, і підтвердити замовлення. Після підтвердження суму буде списано з платіжної картки користувача.

За три місяці роботи бабблу “Допоможи Україні!” користувачі Glovo задонейтили вже майже 600 тис гривень до різних благодійних організацій.

Із червня по серпень при здійсненні внеску до фондів через баббл “Допоможи Україні!” карткою Mastercard® від UKRSIBBANK, його розмір буде подвоєно партнерами ініціативи. Користувачі можуть зробити необмежену кількість внесків через додаток Glovo, і кожного разу розмір внеску буде збільшено вдвічі.

“Незважаючи на зовнішні умови та воєнні дії, ми продовжуємо працювати над створенням єдиної екосистеми навколо нашої платформи. Для нас особливо важливо, що у цей час ми об’єднуємо не лише користувачів, кур’єрів і партнерів, але й благодійні організації. Таким чином, ми розширюємо можливості наших партнерів з неурядових організацій та підтримуємо їх. Ми цінуємо, що наш багаторічний партнер – компанія Mastercard, та UKRSIBBANK запропонували підтримати місію бабблу “Допоможи Україні!” та добрі наміри наших користувачів. Вірю, що завдяки цій спільній ініціативі вдасться зібрати ще більше коштів для кожного з фондів і продовжувати підтримувати українців”, – коментує Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

“Останні місяці ще більше навчили нас бути стійкими та єднатись заради великої мети. Спільно з нашими партнерами ми щодня працюємо, аби кожен українець, незважаючи ні на що, мав змогу розраховуватися безготівково – швидко, зручно і безпечно, всюди, де це необхідно. Водночас, ми докладаємо максимальних зусиль, щоби підтримати тих, хто цього найбільше потребує сьогодні. Завдяки співпраці з нашими партнерами та підтримці українців, ми разом  зможемо зробити вдвічі більше добра, і ми дякуємо кожному користувачу за підтримку заради спільної доброї справи», — зазначила Наталя Байдала, директорка з маркетингу та комунікацій компанії Mastercard в Україні та Молдові.

«UKRSIBBANK продовжує підтримувати державу та українців і шукати різні підходи у реалізації цієї справи. Тож зараз ми вирішили не просто перерахувати кошти благодійним організаціям, а підтримати ініціативність наших клієнтів. Сьогодні в Україні діє велика кількість благодійних організацій, кожна з них має свій напрямок діяльності і допомагає різним категоріям населення. Подвоюючи суму благодійних донатів, ми зможемо охопити різні сфери та спрямувати допомогу туди, де її справді потребують», – розповідає Мар’ян Хомин, Начальник Департаменту Маркетингу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Щоб замовити доставку з ресторанів і супермаркетів у сервісі Glovo, завантажуйте безкоштовний додаток у App Store чи Google Play.

Стежте за новинами Glovo в Instagram або дайджесті, щоб швидко отримувати новини про можливості разом із сервісом.

Все буде Україна!

Про компанію Glovo

Glovo — це технологічна платформа, яка дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах міста. Компанія, що заснована у Барселоні, сьогодні працює у понад 1300 містах у 25 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці. Щомісяця у всьому світі платформою Glovo користуються понад 5 млн. активних користувачів, замовлення доставляють більше 70 тис. кур’єрів, а кількість асоційованих партнерів досягає 130 тис. Щомісяця кур’єри платформи Glovo доставляють понад 6.7 млн. замовлень у всіх країнах, де є сервіс.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та до війни був представлений у 39 містах. Наразі відновив роботу у 33 містах. Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням: https://glovoapp.com/ru/map.

Більше про компанію Glovo за посиланням: http://about.glovoapp.com/en/.

Про Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com

Mastercard – глобальна технологічна компанія в галузі платежів. Наша місія – розвиток інклюзивної цифрової економіки, яка приносить користь усім та всюди, за допомогою безпечних, простих, зручних і доступних транзакцій. Завдяки партнерствам та використанню захищених даних і мереж, наші продукти та рішення допомагають споживачам, фінансовим установам, урядам та бізнесу реалізовувати їхній найбільший потенціал. Нашу культуру та все, що ми робимо всередині та поза межами компанії, визначає добропорядність, або DQ (decency quotient). Будучи присутніми у більш ніж 210 країнах та територіях, ми будуємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх.

Про “Повернись живим

«Повернись живим» – фонд компетентної допомоги армії. З 2014 року його ключова мета – зробити Збройні сили України ефективнішими, зберегти життя військових та системно протидіяти ворогові. Від початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року фонд збільшив допомогу армії в рази і підтримує захисників України, які змінили своє звичне життя та вийшли на лінію оборони. Фонд закуповує обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи захисту та розвідки. Інструктори фонду займаються підготовкою саперів, операторів безпілотних літальних апаратів (БПЛА), артилеристів і снайперів, а ще навчають домедичній допомозі й сприяють проведенню секретних місій, про які обов’язково розкажуть після перемоги.

З 2014 року фонд зібрав майже 3 мільярди гривень на потреби Збройних сил України та підготував понад 10 тисяч висококваліфікованих військових фахівців.

Про UAnimals

UAnimals – найбільша зоозахисна організація України, що рятує тварин від війни. Діяльність UAnimals найбільше сконцентрована на окупованих, деокупованих територіях, а також містах, що зазнають обстрілів окупантів. Організація забезпечує кормами притулки і міні-притулки, евакуйовує тварин та надає ветеринарну допомогу.

Про Фундацію Дім Рональда Макдональда

Фундація Дім Рональда Макдональда — неприбуткова організація, що створює, знаходить і підтримує програми, які напряму поліпшують здоров’я та добробут дітей і їхніх родин. Глобальна мережа складається з більш ніж 260 філій у 62 країнах і регіонах і існує з 1974 року. Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні заснована в 2017 році та прагне бути каталізатором розвитку сімейно орієнтованого підходу в лікуванні дітей через програми, освіту й доступ до якісної медицини. Головна програма в Україні — Сімейні Кімнати Рональда Макдональда, відкриті в 5 лікарнях, щоб батьки були поруч з дітьми під час лікування. З початком війни Фундація в Україні сфокусувалися на допомозі родинам і дитячим лікарням, що потерпають у цей важкий час. Для цього організація започаткувала програми Продуктові набори, Медичне обладнання, Гуманітарна допомога та надала підтримку більше ніж на 36 млн грн.

Про БФ СОС Дитячі Містечка

СОС Дитячі Mістечка — недержавна благодійна організація, яка вже понад 18 років в Україні допомагає дітям-сиротам та сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах. За цей час більше 90 000 дітей та дорослих в Київській та Луганській областях отримали підтримку від фонду. Фонд є частиною міжнародної федерації SOS Kinderdorf, яка представлена у 137 країнах світу та має 72-pічний досвід роботи з дітьми, позбавленими батьківського піклування, та родинами у кризі. Miciя організації — допомогти кожній дитині рости у люблячій родині. Головна особливість роботи – комплексний підхід до проблеми сирітства. Фонд працює не лише з наслідками, а й над профілактикою, в першу чергу націлені на збереження родини та налагодження в ній здорової атмосфери. Для цього надає вразливим сім’ям із дітьми як матеріальну допомогу (продуктові набори, засоби гiгiєни, ліки), так фахову нематеріальну підтримку (консультації психологів, педагогів, логопедів, оплату професійних курсів, ін.). Якщо зберегти рідну родину не вдасться, допомагає забезпечити виховання дитини у безпечному та турботливому сімейному середовищі – прийомні родини, патронатні та опікунські сім’ї, сприяння усиновленню.

Про Восток SOS

Благодійний фонд “Восток SOS” з 2014 року займається допомогою регіонам України, які постраждали внаслідок російської окупаційної війни. З лютого 2022 року розширив свою зону діяльності та охопив вже 18 областей України. Напрямки діяльності:

– безплатна евакуація (в тому числі маломобільних осіб) з Донецької та Луганської областей;

– постачання гуманітарної допомоги (продуктів харчування та засобів гігієни) в прифронтові регіони;

– обладнання компактних поселень переселенців;

– робота гарячої лінії, яка щодня надає консультації з питань отримання допомоги, евакуації тощо;;

– юридична та психологічна консультації;

– документування воєнних злочинів для подальшої передачі їх у міжнародні суди з прав людини;

– серія тренінгів для вчителів, про те як продовжувати працювати в умовах повномасштабної фази війни.

Про Донор UA

ДонорUA — проєкт, що рекрутує донорів для закриття потреб лікарень та порятунку військових. Мета — вчасно отримана якісна кров. Платформа ДонорUA існує з 2015 року та популяризує регулярне, безоплатне та добровільне донорство, що є основою якісної донорської крові. Також проєкт забезпечує центри крові необхідними матеріалами та займається перевезенням крові. Наразі в реєстрі ДонорUA — вже близько 100 тисяч донорів. Навесні 2022 року платформа ДонорUA отримала статус «рекомендовано МОЗ України».

Про Клуб Добродіїв 

Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» — всеукраїнська благодійна організація, яка з 2011 року допомагає дітям-сиротам і родинам з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах.

У мирний час основним фокусом діяльності фонду є освіта та програма наставництва. Під час пандемії та російсько-української війни фонд допомагає дітям та родинам закривати базові потреби: обігріває, годує, облаштовує місця для проживання, підсилює теплими речами, оплачує трансфер у безпечні місця, забезпечує дітей іграшками та творчими наборами для відчуття дитинства. За час пандемії Клуб Добродіїв допоміг понад 17 тисячам дітей, а за час повномасштабної війни в Україні – вже більше 15 тисячам.

Про БФ “БОН”

Благодійна неприбуткова організація “Благодійний фонд “Благодійне об’єднання націй” працює з 2015 року. Фонд надає допомогу дітям та людям похилого віку на прифронтовій території України. З 24 лютого волонтери БОН допомагають військовим та тим, хто постраждав від війни. Напрямки діяльності:

–  забезпечення доставки гуманітарної допомоги в деокуповані міста та села;

– здійснення адресної доставки необхідних речей для людей похилого віку, малозабезпеченим та людям з особливими потребами;

–  забезпечення закладів охорони здоров’я медикаментами;

–  допомогу безпритульним/домашнім/диким тваринам у складних умовах.

Зараз основні сили організації направлені на підтримку та допомогу українським військовим, що знаходяться на передовій. Волонтери Благодійного фонду “БОН” облаштовують автівки ЗСУ та добробатів та забезпечують військових амуніцією.

Про “Сommon Help UA”

Common Help UA – гуманітарний проєкт, створений для допомоги громадам, які постраждали від бойових дій чи окупації, евакуйованим українцям та людям з інвалідністю, які потребують допомоги.

Прозорість та ефективність усіх процесів забезпечується завдяки цифровій платформі, розробленій спеціально для проєкту. Операційну діяльність проєкту забезпечують майже 1000 працівників Астарти на волонтерських засадах. Усі донори отримують детальний звіт, хто, де і коли отримав їхню допомогу.

На сьогодні, завдяки спільним зусиллям донорів та партнерів, допомогу отримали більш ніж 660 000 евакуйованих та постраждалих від воєнних дій українців і 212 соціальних та медичних закладів, що обслуговують більше мільйона українців. Загалом доставлено 14 000 тонн гуманітарних вантажів та продовольства на суму понад 10 млн доларів США.

Про проєкт “Підвішені продуктові набори з OVO”

Компанія OVO – це найкраща доставка свіжих фруктів та овочів. Зареєстрований під час війни Благодійний фонд ОВО, допомагає не тільки теробороні, ЗСУ та його окремим підрозділам продуктами харчування, амуніцією, спец засобами, ліками, але й усім постраждалим від воєнного вторгнення. З першого тижня війни було створено на базі дарксторів OVO волонтерські пункти видачі допомоги усім бажаючим, та військовим підрозділам. Разом з Glovo було розроблено підвішені набори для того, щоб була мали можливість допомагати разом. Ці набори може купити кожен бажаючий допомогти нашим хлопцям у перемозі, а також цивільним людям та установам, які потребують підтримки.

Про проект “Пригости Захисника”

Кухня Delivery – це мережа “темних кухонь”, яка була заснована жовтні 2019 року. До 24 лютого проект готував понад 30 тис. замовлень щомісяця, та доставляв власними кур`єрами та через агрегатори доставки. Наприкінці лютого команда вирішила повернутися до роботи та запустила проект “Пригости Захисника”, щоб готувати і доставляти безкоштовно обіди для тих, хто цього потребує. Сьогодні проект Кухня Delivery готує вже понад 1500 обідів щодня для потребуючих у п’яти районах Києва. Адресатів для доставки обідів команда отримує напряму як від приватних осіб, так і від центрів соціального обслуговування, спеціалізованих установ для людей похилого віку, телеканалів, бригад ТРО тощо.