Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

17 грудня у Києві, на проспекті Леся Курбаса, 6 Г, на місці магазину Велика Кишеня, відбулося святкове відкриття нового супермаркетf-дискаунтера Велмарт. Його площа – 3700 кв. м, і це 35-й об’єкт мережі у цьому форматі.

Як повідомила RAU прес-служба Retail Group, в оновленому магазині покупців чекає сучасна власна пекарня з тандиром, де завжди є свіжа випічка, модернізоване м’ясне та рибне виробництво, кулінарія, а також широкий вибір товарів, які формують споживчий кошик українців: продукти харчування, велика різноманітність товарів для дому, канцтовари, іграшки, посуд, товари для дітей, косметика, товари для тварин і багато іншого. Регулярно оновлюються сезонні пропозиції, щотижня покупцям пропонують акції «Товари тижня». Усього на полицях представлено близько 17 000 SKU.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Ще одна фішка нового Велмарт – велика зона фуд-корту з відкритою кухнею. У Graan restaurant відвідувачі можуть замовити піцу, бургери, пасту, фрі, шашлик, салати, супи, на окрему увагу заслуговують страви азіатської кухні.

У новому Велмарт на Леся Курбаса встановили лінію кас з біоптичними сканерами, які дозволяють швидше обслуговувати покупців, до кас самообслуговування Hisense|Histone додали обладнання Glory – систему, яка приймає до оплати готівку. Ексклюзивний партнер Hisense|Histone в Україні – компанія Біцерба Україна.

Нагадаємо, що Retail Group – один із новаторів технологічних рішень у роздрібних мережах: компанія ще у 2013 році розробила та встановила ПЗ для кас самообслуговування, вже у 2018-му абсолютно на всіх торгових майданчиках мережі Велмарт були відкриті зони самостійного розрахунку. Далі – більше: у 2019 році компанія запропонувала своїм покупцям унікальну технологію Pick&go – сканування та оплата товару в мобільному пристрої покупця без кас та касирів. Вже наступного року спільно з компаніями Visa та ПриватБанк Велмарт представили своїм клієнтам оплату обличчям – FacePay. Також в активі компанії є інноваційні торгові майданчики, де немає лінійних кас. Покупці здійснюють розрахунок виключно на касах самообслуговування.

Велмарт на Борщагівці став найбільшим супермаркетом у мікрорайоні і тепер його прикрашає яскравий мурал, виконаний за ескізом молодої київської художниці Олександри Кузьменко, студентки Національної академії мистецтв та архітектури.

Карина Косинська, директор з продажів Велмарт, зауважила: “Кожен наш новий проект – більш продуманий та усвідомлений. Ми постійно знаходимо нові технології та сучасні рішення, створюємо унікальні продукти на ринку. Це дозволяє нашій компанії стабільно розвиватися та рухатися вперед”.

Довідка

Холдинг Retail Group керує торговельними мережами Велмарт, Велика Кишеня, ВК Експрес та ВК Select в Україні, а також мережею супермаркетів Green Hills Market та Velmart у Молдові. В активі компанії також сім торгово-розважальних центрів Екватор, два розважальних центри Турбіна та чотири дитячі розважальні центри Мультипарк.