Нд. Тра 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Компанія «Хенкель» в Україні та її бренди спільно з мережею будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» створили зелені паркові локації у чотирьох найбільших містах України: Львові, Дніпрі, Одесі та Києві.

В акції «Озеленимо Україну разом!» взяли участь споживчі бренди-промоутери sustainable-стратегії  «Хенкель» в Україні: продукції для догляду за волоссям Schwarzkopf — Fa, Schauma, Gliss, Taft і Nature Box, продукції для догляду за домівкою — Persil і Somat.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У створенні зелених локацій і висадці молодих дерев в останній тиждень жовтня у чотирьох містах України взяли участь співробітники-волонтери «Хенкель» в Україні та наші колеги із мережі «Епіцентр».

Нові зелені локації з мініскверами розташувались у «Місті спорту» столичного Гідропарку — тут організатори акції «Озеленимо Україну разом!» висадили саджанці гостролистого клена та декоративні кущі бірючини і спіреї. У Львові вхід до Національного медичного університету прикрасили каштани та десятки кущів спіреї. У центральному кільці одеського Преображенського парку вже приживаються саджанці катальпи шароподібної, а у парку «Сагайдак» міста Дніпра — молоді берези «юнге».

У кожній із локацій організатори акції «Озеленимо Україну разом!» встановили по чотири лавки для відпочинку та милування зеленими острівцями посеред великих міст.

«Нам дуже приємно, що бренди світового лідера у галузі сталого розвитку компанії Henkel можуть робити свій внесок в озеленення міст. Адже крім приємних сучасних локацій для відпочинку, це ще й наш вклад у чисте повітря великих міст», — прокоментував ініціативу Еніс Токсьоз, Директор підрозділу «Косметичні Засоби» ТОВ «Хенкель Україна».

Висадка дерев і «зелені» акції — давня корпоративна традиція компанії «Хенкель» в Україні. У 2019-му на відзначення дня свого заснування — «Henkel Day», що проходить 26 вересня — компанія заклала «Алею сталого розвитку» на столичному бульварі Шевченка. Саджанці молодих дерев, креативні урни та артінсталяції нагадують людям про необхідність ощадливо використовувати ресурси планети, а також відповідально поводитись із пластиковими відходами, спрямовуючи їх на повторну переробку, аби захистити довкілля.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій.

Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів, у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції.

Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2020 році обсяг продажу компанії становив більш ніж 19 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток – близько 2,6 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 53 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета – створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї.

Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель» внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX.

Більш детальна інформація міститься на сайті www.henkel.com.