Нд. Тра 5th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Сільпо відкрив новий магазин, в оформленні якого використано різні види годинників. Супермаркет став першим у Волинській області, де встановлені електронні цінники.

Як повідомили RAU в прес-службі компанії, супермаркет розташований в Луцьку, на Київському майдані, 11. Його дизайн-концепція присвячена цінності часу і особливо моменту «тут і зараз». Торговий зал площею 1084 кв. м поділений на дві частини: минуле і сучасність. Кожна має відповідне наповнення та оформлення, а для подорожей між ними встановлені «машини часу».

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Дизайн нового Сільпо – не просто нова візуальна історія, а своєрідне філософська подорож. Ми заклали багато прихованих сенсів у декорі та відеоарті, щоб нагадати про цінність кожного конкретного моменту. І хоч би якою захоплюючою була подорож у минуле, найцікавіше та найважливіше відбувається тут і зараз.  У концепції магазину навмисно немає зони майбутнього. Цим ми підкреслили, що всі ми самі створюємо дизайн свого життя щохвилини. А ми цінуємо можливість бути тут і зараз поряд з гостями та робимо все, щоб наповнити наші спільні хвилини радістю і яскравими враженнями», – розповідає Катерина Огуряєва, директор по маркетингу Сільпо.

У новому супермаркеті зібрано майже всі різновиди годинників, які вигадало людство протягом своєї історії. Тут є пісочний, що автоматично перевертається, сонячний годинник, празький астрономічний годинник над тортами «Власної кондитерської», «м’який» годинник Сальвадора Далі і годинники, який показує час в зворотному напрямку. А по годиннику, який встановлений на фасаді Сільпо, гості завжди можуть звірити час за Луцьком та Марсом.

В Сільпо також є камера сухого дозрівання м’яса – це не зовсім машина часу, але час робить з м’ясом дивовижні речі. У рибному відділі теж виникають свої чудеса – тут є цех соління риби і власна коптильня для гарячого копчення.

Хліб, випічку і піцу тут готують як по легендарним рецептами минулого, так і з додаванням сучасних смакових експериментів. Власний імпорт зібрав екзотичні фрукти і цікаві винаходи гастроентузіастов з усього світу.

Цінувати час допомагають і технологічні нововведення. Вперше в Луцьку встановлено шість кас самообслуговування і п’ять класичних кас. Вони будуть працювати щодня з 8:00 до 23:00. Крім того, Сільпо з дивовижними годинниками – це перший магазин в регіоні з електронними цінниками, які значно прискорюють процес оновлення цін і роблять його більш надійним.

Довідка

Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на серпень 2021-го налічує понад 300 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить в одну з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. Сільпо – один з небагатьох у світі великих мережевих продуктових рітейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Зараз в мережі вже більше 70-ти тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Третій рік поспіль супермаркети мережі входять в Europe’s Finest Store – перелік кращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році в перелік потрапили три Сільпо: за мотивами Маленького Принца, в стилі Америки 50-х, присвячений дайнеру, і Сільпо Re Cycling – магазин, який побудований за «зеленими» технологіями і присвячено дбайливому відношенню до планети.