Пт. Тра 3rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo розпочав співпрацю з найбільшою мережею супермаркетів АТБ. Інтеграція нового партнера в додаток Glovo відбулась за використання технології Corezoid Process Engine від компанії Middleware (США).

Сервіс Glovo, який доставляє все що завгодно у межах міста – страви з ресторанів, продукти з супермаркетів, товари з магазинів та аптек, продовжує розширювати мережу партнерів та збільшувати вибір для замовлення користувачів додатку. Цього року важливим вектором роботи для сервісу Glovo є розвиток підрозділу Q-Commerce та його мультикатегорійних пропозицій. На всіх ринках, де присутній сервіс, Glovo приділяє особливу увагу до інтеграції ключових локальних гравців, до яких в Україні належала мережа АТБ, яка сьогодні налічує понад 1200 магазинів у 316 населених пунктах.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Я переконаний, що пенетрація сервісу доставок, в тому числі з ритейлу – супермаркетів та аптек, має великий потенціал для розвитку. За минулий рік нам вдалося значно зростити категорію доставки з супермаркетів, приєднавши до додатку низку всеукраїнських мереж та запропонувавши нашим користувачам ширші можливості. Поглиблення омніканальності ритейлу вже має свої результати, адже ми відслідковуємо її вплив на зростання бізнесу – у нас є партнерські супермаркети, де частка продажів через сервіс Glovo перевищує 10% від всього товарообігу супермаркету. Сьогодні ми розпочинаємо важливе партнерство з мережею АТБ і раді запропонувати новий сервіс та досвід для їх клієнтів» – розповів генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський.

«Стратегія нашого розвитку заснована на інтересах і потребах нашого клієнта, якого в «АТБ» прийнято вважати партнером по бізнесу. Ми системно підходимо до питань, які важливі для більш, ніж чотирьох мільйонів наших покупців – це комфорт, зручність, гарантована якість та доступна ціна. Ефективно вирішувати ці завдання нам вдається завдяки впровадженню сучасних інноваційних рішень, створенню додаткових клієнтських сервісів. Реалізація програми партнерства з  сервісом швидкої кур’єрської доставки Glovo не тільки суттєво економить час нашого клієнта, а й мінімізує можливі ризики в умовах погіршення епідеміологічної ситуації в країні»  – коментує голова Ради директорів, генеральний директор Корпорації «АТБ» Борис Марков.

Інтеграція мережі супермаркетів АТБ до платформи сервісу Glovo вже традиційно відбувалась на базі технології Corezoid. Завдяки цій технології, сервіс швидко додає нові локації партнерської мережі для доступу в додатку, адаптує дані супермаркету у формат для користувачів додатку Glovo, вчасно актуалізує наявність та вартість товарів.

Про Glovo

Glovo — це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія, що походить з Барселони, сьогодні працює у більше 650 містах у 22 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній та Південній Америці, Африці на південь від Сахари. Щомісяця у всьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють більше 51 000 кур’єрів, а кількість асоційованих партнерів сягає 25 000. Щомісяця кур’єри сервісу Glovo доставляють понад 6.7 млн замовлень у всіх країнах, де присутній сервіс.  Більше про компанію Glovo за посиланням: http://about.glovoapp.com/en/

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 29 містах — Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому, Білій Церкві. Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням: https://glovoapp.com/ru/map

Про АТБ

Корпорація «АТБ» – об’єднання великих українських компаній, що здійснюють свою діяльність в таких сферах бізнесу, як управління активами, роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія «АТБ-маркет», кондитерська фабрика «Квітень», м’ясна фабрика «Фаворит Плюс» та спортивний клуб «Восход». Флагманом бізнесу корпорації є торговельна мережа «АТБ».

Станом на 19 квітня 2021 року торговельна мережа «АТБ» налічує 1222 магазинів, в 24 областях, 316 населених пунктах України.

Підприємство показує найвищі темпи розвитку в Україні останні 10 років.

Щодня покупки в «АТБ» роблять понад 4 млн. українців.

На підприємствах корпорації «АТБ» працюють понад 66 тис. осіб.

Про Middleware

Компанія Middleware Inc. (США) була заснована в 2014 році. Компанія Middleware є розробником та власником технологій Сorezoid Process Engine, Sender Communication Engine, Deepmemo Rules Engine, Share.CreditCard, Control.Events. Middleware працює над проектами цифрової трансформації з Клієнтами та Партнерами по всьому світу. Офіси Middleware розташовані у США (Каліфорнія, Редвуд) та Україні (Дніпро). Основні клієнти: Western Union, METRO Cash&Carry, Avon, Philip Morris, TBC Bank. Серед ключових партнерів: Visa, Rakuten Viber, Mambu, Apple, Google. Middleware також має статус компетентності фінансових послуг від Amazon Web Services (AWS).