Пт. Кві 26th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Мережа супермаркетів NOVUS продовжує знайомити споживачів зі своїми принципами, об’єднавши їх під одним слоганом — «Все заради свіжості».

У тандемі з креативною агенцією Lions, що входить до складу комунікаційної групи TWIGA Ukraine, мережа NOVUS запустила наступний етап масштабної іміджевої комунікації. Ще восени компанія отримала оновлене позиціонування, в якому підкреслила, що свіжість продуктів — це незмінний принцип мережі. Сьогодні NOVUS продовжує розповідати, як правила свіжості дотримуються в супермаркетах.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Між скибочками безкомпромісно якісних інгредієнтів знаходимо тонке відчуття часу. Завдяки йому вправні руки майстрів плетуть мереживо ніжних салатів. А ще справжні принципи гартуються у вогні, щоб стати смачними стравами на пікніках. Так ми продовжуємо дослідження принципів свіжості NOVUS», — пояснює креативний директор Lions Владислав Войцеховскі.

Сюжети нових відео розповідають про оригінальні смакові поєднання в кожній страві та виключно свіжі компоненти.

«Ми хотіли показати, що коли в тебе є принципи, важлива кожна деталь. Важливо, який сир смакує в салаті, чи підкреслює чорничний соус смак риби та скільки хвилин запікається печінка. Саме це стоїть за свіжістю нашої продукції і допомагає будувати в головах та серцях споживачів образ супермаркету, який вартий довіри», — розповідає директорка департаменту управління брендами та комунікаціями мережі NOVUS Ольга Новіченко.

Незмінним у нових відео залишається одне — на екрані можна побачити справжніх працівників мережі. І не лише тих, хто працює за прилавком, але й на кухні супермаркету. Завдяки цим людям відвідувачі завжди отримають найкращий товар і найкраще обслуговування. Локації також шукати не довелось — все знято в торгових залах мережі.

«Споживачі NOVUS люблять себе і дбають про свіжість продуктів, що потрапляють на їхній стіл. Вони не готові економити на якості, тому завжди вибирають смачну їжу та перевірені бренди. Ми вирішили показати їм, що свіжість продуктів, чистота всюди, великий асортимент товарів, що дозволяє вибрати найкраще, — не просто слова, це незмінні принципи для NOVUS», — розповідає директорка агенції Lions Анна Рибалка.

Масштабна кампанія стартувала 23 березня та триватиме до кінця серпня. Вона охопить радіоефіри, зовнішню рекламу та розміщення в магазинах.

Довідка:

Комунікаційна група TWIGA Ukraine — це платформа, що об’єднує маркетингові та комунікаційні експертизи, талановитих людей та амбітних клієнтів для успішного розвитку та зростання. TWIGA Ukraine вже 4 роки поспіль входить до четвірки найефективніших комунікаційних холдингів України, а агентства у її складі є провідними гравцями ринку за своїми спеціалізованими напрямами. 

У складі комунікаційної групи 7 агентств: Media First Ukraine (агентство №1 у рейтингу медіа-ефективності за 2019 рік), Medinform Ukraine (№1 агенція-спеціаліст у сфері healthcare-маркетингу), провайдер маркетингових сервісів TWIGA’GO! (входить до ТОП-8 лідерів галузі за 2019), провідне digital-агентство TWIGA Digital Ukraine (4 роки поспіль у ТОП-12 рейтингу ефективності), креативна агенція Lions (№7 у рейтингу Агентство Року 2020), відео-агентство Lovivideo, інтегровані рішення TWIGA Fusion.

 Ключові клієнти групи: PepsiCo Ukraine, Bella-Trade, Henkel Ukraine, NOVUS, Mars, IDS Borjomi, Нафтогаз України, ПУМБ, ANCOR, Johnson & Johnson, Dileo Farma, Servier Ukraine, GSK, Ever Pharma.

NOVUS — одна з найуспішніших і найперспективніших мультиформатних мереж супермаркетів в Україні. Компанія представлена на українському ринку з 2009 року та входить до литовської групи BT Invest. Сьогодні загальна площа торговельних комплексів складає понад 250 000 м?. 

NOVUS — це високі європейські стандарти якості обслуговування та ведення бізнесу, які забезпечують відвідувачам і покупцям високий рівень сервісу та комфорту. Компанія сповідує філософію свіжих, здорових та смачних продуктів. У асортименті — понад 50 000 найменувань різноманітних категорій товарів. Також мережа пропонує широкий асортимент ексклюзивної продукції власного виробництва «Майстри Смаку» та власного імпорту, який завозиться в Україну виключно для торговельної мережі.