Пт. Кві 26th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Польська fashion-група LPP відкрила у найбільшому столичному ТРЦ Blockbuster Mall торгові точки своїх флагманських брендів: Reserved, Cropp, House та Mohito. Їх загальна площа – більше 5000 кв. м.

Як повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook будівельна компанія Synergy Construction, що виступала партнером з оформлення магазинів LPP Group, 25 лютого відомий міжнародний fashion-оператор розпочав свою роботу в Blockbuster Mall, передає RAU. Польська група LPP відкрила одночасно чотири магазини, загальною площею понад 5000 кв.м. Зокрема, в торговельно-розважальному центрі тепер працюють:

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

  • Магазин Reserved, який займає площу в 3027 кв.м. Reserved – це бренд, який стежить за останніми тенденціями в своїх колекціях, поєднуючи класичний дизайн з оригінальними і найновішими модними пропозиціями.

Він черпає натхнення з мультикультуралізму великих мегаполісів Європи та Америки, а також з міської повсякденного життя Токіо або Сеула. Пропозиція бренду включає в себе жіночі, чоловічі та дитячі лінії. Покупці також можуть знайти одяг унісекс і багатий асортимент для вагітних. Reserved – це безліч колекцій, які відображають останні тенденції, як мінімалістичні, так і класу преміум відмінної якості. Створюючи колекції, бренд докладає великих зусиль для тестування нових рішень в області стійкої моди, і поступово збільшує частку екологічно чистих моделей з лінії Eco Aware в своїх колекціях.

  • Магазин Cropp, площею 787 кв.м. Cropp – це повсякденний одяг, яка дозволяє покупцям створювати власний стиль завдяки жіночим і чоловічим колекціям, доповнений широким асортиментом аксесуарів і взуття.

Бренд дозволяє виражати емоції і перетинати кордони. Він черпає натхнення в сучасній культурі та музиці, творчо змішуючи їх в проектах з останніми тенденціями на подіумах. Під час проектування співпрацює з художниками візуальних мистецтв, ілюстраторами і графіті-художниками з усього світу. Бренд також багато років підтримує культурні події, пов’язані з вуличним мистецтвом.

  • Магазин House, загальною площею 834 кв.м. House поєднує в собі останні тенденції з вуличним стилем.

Бренд зосереджений на стилі casual, пропонуючи сміливі поєднання та виразні аксесуари. Клієнтами бренду є молоді по віку й духу люди, які поважають себе, цінують свободу і сповненні життя. House посилається на тенденції мистецтва, поп-культури і соціальних медіа в своїх колекціях, він черпає натхнення в стилі вулиць великого міста. Заохочує насолоджуватися модою і усвідомлено формувати свій імідж.

  • Магазин Mohito, загальною площею 617 кв.м. Бренд Mohito адресований жінкам, які люблять тренди і цінують оригінальну міську елегантність, впевнені в собі, знають свої сильні сторони і здатні висловити їх через свій унікальний стиль.

Бренд пропонує одяг і аксесуари в повній гамі енергійних кольорів та візерунків, які підкреслюють жіночність незалежно від місця і ситуації. Mohito шукає натхнення в культурі і реагує на поточні події, надихається найбільшими модними столицями і подіумами тижнів моди.

Партнером LPP з оформлення нових торгових точок традиційно стала будівельна компанія Synergy Construction. Це будівельна компанія, яка пропонує своїм клієнтам високу якість робіт і високі стандарти ведення бізнесу. Компанія активно розвиває свій бізнес в Україні та Європейському Союзі. В Україні реалізовано понад 100 000 кв. м торгових, комерційних і житлових площ забудови.

Серед замовників Synergy Construction турецькі магазини LC Waikiki, DeFacto, English Home, німецький бренд NewYorker, польська мережа LPP – Reserved, Cropp, House, Sinsay, китайська Miniso, українські компанії Estro, Цитрус, медична лабораторія Діла і багато інших.