Сб. Кві 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Данська компанія JYSK анонсувала оновлення одразу п’яти магазинів меблів та товарів для дому у різних містах України. Зокрема 4 березня відбудуться святкові перевідкриття у Вінниці, Луцьку, Рівному, Львові та Харкові.

Приводом для масштабних змін стало запровадження нового формату магазинів. Цей формат передбачає низку оновлень, що зроблять JYSK ще комфортнішим для покупців. Покращений дизайн та розташування секцій торгового залу, зручне освітлення, розширення асортименту товарів та удосконалене обслуговування. Відвідувачі зможуть побачити, який вигляд матимуть обставлені кімнати, адже спеціальних виставкових зон у скандинавському стилі стане ще більше. А підібрати товар згідно з  останніми трендами в інтер’єрі завжди допоможуть консультанти магазинів.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Виконавчий директор компанії JYSK в Україні Євген Іваниця розповідає:

«Незважаючи на пандемію та складну ситуацію, ми продовжуємо інвестувати в комфорт та якість обслуговування. Ми знаходимо рішення, які можуть покращувати процес покупок та дарувати ще більше задоволення усім відвідувачам JYSK. До того ж, оновлення одразу п’яти магазинів — це чудова нагода порадувати жителів різних міст України, адже на них чекає безліч акційних пропозицій, знижок та подарунків!»

Так, у компанії запевняють, що 4 та 5 березня стане «маленькою Чорною п’ятницею» для покупців із Вінниці, Луцька, Рівного, Львова та Харкова. Відвідувачі магазинів отримають гарну нагоду скористатись чудовими пропозиціями від JYSK, а саме:

  • Потрапити у число перших 50-ти покупців та отримати подарункову картку JYSK на суму 200 грн;
  • Скористатись безкоштовною доставкою товарів при купівлі на суму від 5 000 грн;
  • Взяти участь у розіграші суперпризу — Матрац Plus S65!

Для участі у розіграші покупцям необхідно буде заповнити анкету впродовж перших чотирьох днів. Та вже 7 березня о 17:00 відбудеться розіграш головного призу від JYSK.

У мережі запевняють, що нові магазини подарують покупцям ще більше затишку, комфорту та атмосфери скандинавського хюґе та нагоду оновити оселю навесні за вигідними пропозиціями. Ознайомитися з акційним товаром можна за посиланням.

Чекаємо на вас у магазинах JYSK за адресами:

  • Вінниця: вул. Папаніна, 1а (Євгенія Пікуса), ТЦ «Квартал», 1 поверх;
  • Луцьк: вул. Конякіна, 30, ТЦ «Варшавский», 2 поверх;
  • Рівне: вул. Юрія Гагаріна, 26, ТЦ «Новус», 2 поверх;
  • Львів: вул. Кульпарківська, 226-А, ТРК «Вікторія Гарденс»;
  • Харків: просп. Тракторобудівників, 59/56, ТРК «Україна», 3 поверх.

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 900 магазинів у 51 країні світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 72 магазин JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.