Нд. Вер 8th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

SOCAR Energy Ukraine відкрила новий АЗК преміумкласу за адресою проспект Бандери, 36 в Києві. Це 56 за рахунком локація в мережі паливного оператора, а також 13 в Київському регіоні.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Брендова заправка зручно розташована для власників транспортних засобів, які прямують у напрямку найбільших житлових районів столиці – Троєщини та Оболоні, а також для відвідувачів спортивно-розважального комплексу X-PARK і ТРЦ Blockbuster Mall.

Площа торгового залу та магазину нового об’єкта – 120 м.кв. На АЗК встановлені три двосторонні паливно-роздавальні колонки для реалізації світлих нафтопродуктів, а також газовий модуль для заправки LPG на чотири пістолети. Автолюбителям пропонується якісне пальне від європейського виробника Orlen, всі види фірмового пального Nano: А-98, А-95, Diesel Nano і Diesel Nano Extro. В найближчому майбутньому на даному автозаправному комплексі можна буде зарядити електромобіль.

Новий АЗК традиційно оформлений в сучасному індустріальному стилі, монохромному, з переважанням чорного кольору. Трендовою «родзинкою» SOCAR залишаються незвичні рішення з використанням полігональних поверхонь в інтер’єрі та екстер’єрі, дизайнерські меблі, а також стильні світлодіодні екрани на ціновій стелі, на колонах і фризі навісу. Крім актуальної інформації про погоду, ціни на пальне і курси валют, яскраві екрани дозволяють повідомляти гостям SOCAR про акції та вигідні пропозиції від партнерів мережі.

Серед додаткових сервісів – підкачка шин, бізнес-куточок, пеленальний столик для самих маленьких гостей, автоматична чистка взуття, пункт обміну валют. За бажанням можна скористатися послугою попереднього замовлення, тобто оформити та забрати товари з маркету без черги та не втрачаючи часу, або придбати готові страви в Buta Cafе, щоб смачно і ситно поїсти вдома, у сімейному колі.

Варто нагадати, що SOCAR – це комфортне місце на вашому шляху, де крім правильного пального для автомобіля і висококласного сервісу, можна знайти унікальні бренди зі світовим ім’ям. Гарячі напої від одного з найстаріших кавових брендів Європи Julius Meinl або холодні кавові напої від Starbucks, східні солодощі Koska, м’які іграшки Hansa, обладнання та посуд від італійського De’Longhi, крафтовий шоколад і авторське морозиво Gelarty, ексклюзивні азербайджанські товари та багато іншого. А фірмовий донер-кебаб і справжній азербайджанський плов, при приготуванні яких використовується виключно халяльне м’ясо – стали візитною карткою SOCAR.

Інформація про Групу компаній «SOCAR Україна»

SOCAR Energy Ukraine дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджану.

Представництво SOCAR було відкрито в Україні у 2008 році. На цей час мережа АЗС преміумкласу налічує 56 заправних комплексів в 11 областях України та 2 нафтоналивних бункерувальники. До інших видів діяльності холдингу SOCAR відносяться продаж всіх видів палива великим та малим гуртом, його зберігання та транспортування, імпорт природного газу. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт  http://www.socar.com.ua