Нд. Кві 28th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Все менше часу залишається до різдвяних свят, а ваші соцмережі досі не готові?

Сотні й тисячі людей напередодні Нового року поспіхом купуватимуть продукти для святкового столу, прикрашатимуть помешкання, навіть ставитимуть ялинку перед самим приходом гостей.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У бізнесі ще більше, ніж у повсякденному житті, варто готуватися наперед. MMR ділиться з вами новорічними лайфхаками для вашого бренду, щоб під бій курантів підбивати підсумки успішного 2020 року!

Створіть святкову атмосферу

Різдвяні свята завжди асоціюються з особливою атмосферою: пухнастий сніг, ялинкові прикраси, гірлянди, ярмарки… Кожного року міста світу перетворюються на казкові локації та представники бізнесу вдало цим користуються. Яскраві вітрини приваблюють відвідувачів зайти в заклад, або ж просто зробити поруч фото.

Прикрашати вітрину онлайн-магазину та ваших соцмереж не менш важливо! Тому підготуйте із командою новорічні аватарки, обкладинки. Вони виділятимуться серед інших і допоможуть стати трошки більш привабливими та органічними в період зимових свят.

Стильне новорічне оформлення вже підготували популярні світові бренди, зокрема святкова обкладинка та тематичне відео опублікували DIOR.

Всім щастя і здоров’я!

Є скільки красивих слів, що зовсім не обов’язково обмежуватися класичними побажаннями «щастя-здоров’я-кохання» та листівками в пошуку «гугл». Створіть креативне привітання, хай воно буде щирим та приваблюватиме погляд.

Не забувайте також про правильність написаного. Наприклад, правильно вітати не з наступаючим, а з прийдешнім роком. І він не нОвий, а новИй 😉

Обирайте правильні канали для привітання вашої аудиторії, не обов’язково всіх і кожного вітати у Viber 🙂 Ідеальний приклад влучного привітання — атмосферні публікації від Coca Cola.

Подарунок під ялинку

Впевнені, що ваші підписники були чемними цього року, а отже також заслуговують на подарунок! Різдвяні свята — чудовий період для того, щоб потішити підписників розіграшем або ж невеликими подарунками, які ви додаватимете до основного продукту.

Невеликий солодкий презент не збільшить активність та аудиторію, а от кількість згадок бренду в соцмережах та лояльність — так.

Наприклад, бренд Off-White надсилає подарунки в червоному святковому пакуванні.

Час влучної реклами!

Цей зимовий період створений для нових можливостей, зокрема для вашої компанії. Працюйте над правильними креативами  та просувайте послуги, які цікавитимуть аудиторію.

Оберіть та використайте найбільш релевантний для вас інструмент у рекламі. Наприклад, лідогенерація добре працює для запису людей на примірку сукні для новорічної ночі. Або ж інформуйте людей про ваші товари для свята, коли вони купують все до столу у великих ТРЦ.

Jeffree Star Cosmetics рекламують -30% знижку на косметику, яка допоможе створити новорічний образ.

 Пишіть про важливе сьогодні

2020 рік дуже багатий на події. Готуйте влучні ситуативи та розповідайте про свіжі новини своїм підписникам. Також це велике поле для жартів, а гарне почуття гумору завжди цінують.

Сталося щось цікаве у вашій сфері? Розкажіть про це вже сьогодні. Засвітили головну ялинку? Підготуйте про це креативну публікацію.

А також можете підбити підсумки року та розповісти, як ви виросли, змінились і чого навчилися за цей насичений рік.

Victoria’s Secret Pink, наприклад, підготували святковий to do list.

Ми завжди дбаємо про затишну та святкову атмосферу вдома. Уявіть, що кожен підписник — член вашої сім’ї, а ваша бізнес-сторінка — дім, де ви всі разом. Створюйте свято!

З прийдешнім!