Сб. Кві 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

ТРЦ Аладдін розпочинає масштабну реновацію, яка стосується змін дизайну, планувань і посилення пулу орендарів. Перший крок на цьому шляху – відкриття нового унікального кінотеатру, аналогів якому немає наразі ані в Україні, ані в Європі, повідомляє RAU.

Miromax – перший об’єкт нової української мережі кінотеатрів буде відчинений саме в ТРЦ Аладдін. Кінотеатр буде відкритий у партнерстві з всесвітньовідомим брендом Samsung. Нова кінотехнологія Samsung Onyx значно випереджає всі наявні на ринку технології за якістю зображення та звуку. Цікаво, що це перший кінотеатр з такою технологією у країнах Східної Європи. Відкриття нового 5-зального кінотеатру площею 2300 кв.м у ТРЦ Аладдін заплановане на вересень 2020 року.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Наталія Кравець, комерційний директор Dragon Capital Property Management, прокоментувала: «Ми розуміємо, що розважальний сегмент є надзвичайно важливим для будь-якого ТРЦ, і особливо кінотеатр, який є важливим якорем в Аладдін. Тому до вибору нового партнера ми поставилися з усією серйозністю. Ми оголосили тендер, у якому взяли участь представники всіх кіномереж України. При виборі ми враховували набір критеріїв: концепція кінотеатру, наявність інноваційних технологій, цінова категорія та комерційні умови. ТРЦ Аладдін розташований поруч з метро в одному з найбільших спальних районів Києва, тому наша основна аудиторія – молодь і сім’ї з дітьми. Miromax сподобався нам завдяки своїм сміливим рішенням в проекті, а саме – це автоматизовані каси, ультрасучасний дизайн, організація додаткового п’ятого залу і ще ряд фішок, які ми з партнерами поки не хочемо розкривати, та обов’язково повідомимо про це ближче до відкриття».

Анатолій Базильчук, керуючий нового кінотеатру Miromax, додав: «Ми обрали саме ТРЦ Аладдін для започаткування нової мережі та впровадження нової кінотехнології, оскільки Позняки – це найбільш щільно населений район міста, в якому мешкають молоді та активні глядачі, небайдужі як до кіно, так і до сучасних технологій. Окрім нової кінотехнології, ми презентуємо і нові стандарти обслуговування. При цьому ціну на квитки плануємо тримати у звичних для постійних глядачів межах – від 80 до 200 грн. На даний час ми проводимо ремонтні роботи і спільно з орендодавцем готуємо маркетингову стратегію з урочистого відкриття кінотеатру. Також ми плануємо відкриватися з підвищеними заходами безпеки у зв’язку з пандемією короновіруса. Ми готуємося дивувати і радувати наших відвідувачів в кінці вересня цього року».

Довідка. ТРЦ Аладдін розташований поруч зі ст. м. «Позняки» по вул. Гришка 3 А. Орендна площа торгового центру складає більше 10 570 кв. м. У 2019 році його придбала компанія UCPIH Ltd, що входить в групу компаній Dragon Capital. Портфель об’єктів торговельної нерухомості Dragon Capital також включає ТЦ Piramida і Smart Plaza Obolon у Києві, ТРЦ Sky Park у Вінниці та ТРЦ Victoria Gardens у Львові.

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері інвестицій і фінансових послуг і надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має більш ніж 20-річний успішний досвід прямих інвестицій в провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості.

Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія – Dragon Capital Property Management, яка складається з команди топ-професіоналів ринку комерційної нерухомості України.

Під управлінням Dragon Capital PM знаходиться 30 об’єктів комерційної нерухомості, з них 13 об’єктів офісної нерухомості, 6 об’єктів торгової нерухомості та 11 логістичних комплексів, площею 695 000 кв. м, що робить компанію одним із найбільших гравців ринку нерухомості в Україні.