Нд. Жов 13th, 2024

Мережа супермаркетів VARUS продовжує масштабування в Одесі — 5 жовтня свої двері для клієнтів відкрив новий супермаркет за адресою: вул. Сахарова, 2. Відтепер одесити мають ще більше можливостей для комфортного та швидкого шопінгу з доступом до якісних товарів, вигідних акцій та сучасного сервісу. Загальна площа супермаркету складає 1 200 м2, торгова — 750 м2.

Bl5a7208

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

 

У день святкового відкриття для гостей підготували приємні акції та сюрпризи: розіграш ексклюзивних наборів продукції ВТМ VARUS, знижка 30% на весь асортимент кави та акція на фірмову піцу власного виробництва. Крім того, можна було отримати купон на 50 грн на наступну покупку за покупку від 300 грн, а також вітальний бонус при завантаженні мобільного застосунку VARUS. Усе — для максимально комфортних та вигідних покупок! 

Переваги мережі VARUS

Bl5a9508

VARUS — це поєднання фуд-холу та супермаркету, що забезпечує максимальний комфорт для клієнтів. Дизайн, розроблений компанією JDV з Нідерландів, вирізняється сучасними рішеннями та зручною навігацією, що дозволяє легко знайти потрібний відділ. Кожна деталь інтер’єру продумана для створення приємної атмосфери: стильні полиці, яскраві вивіски та зручне планування забезпечують комфортний простір для покупок. 

Солодощі представлені у затишній зоні з теплим освітленням, винний відділ прикрашений ліхтарями у формі бочок, а молочний та пивний відділи мають символічні конструкції у вигляді бідонів та кегів. Супермаркет VARUS має унікальний дизайн: відділи підсвічені неоновими вивісками, а на стінах розміщені стильні векторні принти.

Bl5a9576

Широкий асортимент 

Новий VARUS пропонує клієнтам великий вибір товарів для щоденних покупок і святкових подій. Тут кожен знайде продукти на будь-який смак — від свіжого м’яса і сирів до овочів, фруктів та бакалійних товарів. Асортимент задовольнить як повсякденні потреби, так і бажання для особливих кулінарних експериментів. 

Bl5a7512

За свіжою випічкою та домашньою їжею варто завітати у VARUS CAFE, де готують м’ясні, вегетаріанські страви, великий асортимент салатів, сендвічів, WOK-меню та десерти.  Також можна замовити  піцу власного виробництва, яку випікають прямо в магазині, поки ви продовжуєте свій шопінг. А якщо хочеться кави — тут є кавові автомати.

Bl5a7972

В асортименті кулінарії VARUS представлені дієтичні та вегетаріанські страви, тож кожен може знайти страву собі до смаку. Для поціновувачів випічки та гарячої піци, VARUS CAFE пропонує піцу та хліб власного виробництва. А смачну каву можна зробити самостійно — у магазині є кавові автомати. 

Bl5a7946

Окрім цього, зверніть увагу на продукцію наших власних торгових марок — ТМ Varto та ТМ Вигода, які пропонують чудове співвідношення ціни та якості, роблячи ваші покупки ще вигіднішими. 

Bl5a8106

Комфортний та зручний шопінг

У новому супермаркеті VARUS все створено для вашої зручності. Просторий торговий зал зі зручним плануванням дозволяє легко орієнтуватися та швидко знаходити необхідні товари. Окрім традиційних кас, працюють ще каси самообслуговування, а з сучасним сервісом Scan&Go покупки стають ще швидшими та комфортнішими. 

Bl5a9513

Для тих, хто обирає онлайн-шопінг, працює сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA. Клієнти мають змогу замовляти улюблені товари на VARUS.UA, обираючи зручні варіанти доставки та опцію самовивозу. 

Bl5a9539

Тож відкрийте новий формат покупок: стильний інтер’єр, максимальний комфорт, великий вибір товарів та вигідні акції. Запрошуємо до нового супермаркету VARUS в Одесі за адресою: вул. Академіка Сахарова, 2. Завітайте до VARUS і першими відчуйте всі переваги шопінгу, де кожен знайде щось для себе!