Ср. Жов 2nd, 2024

Screenshot 1830 вересня 2024 року в Respublika Park — найбільшому ТРЦ в Україні та Східній Європі — відбулося відкриття флагманського фітнес-клубу Sport Life.

Як повідомили RAU у пресслужбі торговельного центру, це заклад мережі Sport Life з найсучаснішим обладнанням та повним спектром фітнес-послуг для відвідувачів. СЕО ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива зазначає: «Sport Life стане чудовим доповненням до нашої інфраструктури, дозволяючи відвідувачам поєднувати шопінг, розваги та заняття спортом в одному місці. Це повністю відповідає нашій концепції створення багатофункціонального простору для активного та комфортного життя киян».

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Переваги нового фітнес-простору:

  • Басейни: спортивний басейн 25 метрів на чотири доріжки, з п’ятьма рівнями очищення води озоном і ультрафіолетом. Просторий дитячий басейн з комфортною температурою;
  • Тренажерний зал: панорамний кардіотеатр, вантажно-блочні тренажери, зона вільних ваг і простір для функціонального тренінгу — ідеальні умови для будь-яких фітнес-навантажень;
  • Студії групових програм: дві просторі студії групових програм і сайкл-студія;
  • Дитяча фітнес-академія: дитячий фітнес, класи з розвитку малюків, творчі студії, йога, пілатес, бойові мистецтва;
  • Street fit Zone: у залі обладнання для всіх видів навантаження: вправ з вагою, з власною вагою та кардіотренувань;
  • Лазневий комплекс: простора лаунж-зона. Класична лазня, римська парна, фінська сауна, солярій, масажний кабінет.

«Відкриття клубу Sport Life Respublika Park — це справді значна подія для нашої мережі та всіх любителів фітнесу в Києві. Ми створили унікальний простір, де кожен зможе знайти заняття до душі та досягти своїх фітнес-цілей. Наш новий клуб пропонує неймовірну спортивну атмосферу, особливий ультрасучасний дизайн, найновітніші тренажери, затишну Relax-SPA зону та багато іншого. Впевнений, що ці особливості зроблять тренування наших клієнтів не лише ефективними, а й по-справжньому приємними», – коментує фітнес-директорка мережі фітнес-клубів Sport Life Алла Щербакова.

Довідка

 

Respublika Park – суперрегіональний ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальна площа – 300 000 кв. м. Власник ТРЦ – австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, що була заснована у Відні у 2013 році та працює у сфері нерухомості. Наразі акціонер успішно представлений на ринках нерухомості Центральної та Східної Європи. Trafin здійснює значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси у багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park.