Нд. Тра 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

20 серпня 2021 року – відбулося відкриття найбільшого в Україні Керхер Компетенс Центру, створеного у партнерстві з інвестором «PRO 100 Проєктно Будівельна Компанія».

До структури центру входять фірмовий магазин площею в 300 кв.м.  Керхер Центр Бориспіль, в якому представлений широкий асортимент побутової та професійної німецької техніки Karcher, та мийка самообслуговування на 6 постів, що особливо зацікавила автомобілістів. Завдяки найсучаснішим технологіям та режимам, зокрема, миттю під високим тиском та гарячим воскуванням, будь-яку автівку можна буде ретельно очистити як ззовні, так і зсередини.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У Керхер Центрі Бориспіль кожен може проконсультуватися стосовно прибирального обладнання – кваліфіковані продавці-консультанти дадуть відповідь на всі питання і допоможуть визначитися з вибором техніки та аксесуарів.

Окрім того, у Керхер Центрі Бориспіль наявний сервісний центр, фахівці якого швидко і якісно відремонтують обладнання, що вийшло з ладу. Зокрема, у майстерні виконуються роботи з ремонту, гарантійного обслуговування і перевірки безпеки широкого спектру обладнання – від побутових пилососів до апаратів високого тиску з підігрівом води.

«Інноваційність, клієнтоорієнтованість, високий рівень сервісного обслуговування – це все про стратегію компанії Karcher. І саме тут, у нашому новому Компетенс Центрі наші клієнти зможуть ознайомитися з найсучаснішими зразками техніки, отримати високоякісне сервісне обслуговування та скористатися новою мийкою!», – розповідає генеральний директор Karcher Україна Іван Бечко.

Урочиста частина заходу на тему «ВІДКРИВАЙ НОВІ ГОРИЗОНТИ РАЗОМ ІЗ КЕРХЕР!» подарувала гостям незабутні враження: яскрава шоу-програма, смачний торт та welcome drinks. І вже традиційно у розпал події відбувся розіграш цінних призів. Своїх власників знайшли віконний пилосос Karcher WV 2 PLUS MULTI EDITION, із яким миття вікон для його хазяїна перетвориться на нове хобі, та мінімийка K MINI, що стане незамінним помічником у догляді за авто, а також головний приз події – політ на повітряній кулі!

Відкриття Керхер Компетенс Центру відвідали іноземні представники компанії Karcher з різних країн: Білорусі, Казахстану, Молдови,  Естонії, Польщі, Німеччини та Росії. Окрім того, до заходу долучилася президент регіону Східна Європа Лілія Седлар.

«Компанії Karcher Україна виповнилося 15 років, і недарма ми відкриваємо вже 15-й Керхер Центр. Цей Компетенс Центр – це новий концепт, оскільки тут розташований і повноформатний магазин, і мийка самообслуговування, і сервісний центр. Тобто, потрапивши сюди, клієнт може одномоментно отримати повний спектр послуг від компанії. Цей формат ми плануємо розвивати по всій Україні вже з наступного року», – розповіла пані Седлар.

Новий фірмовий магазин Керхер Центр розпочав свою роботу у декількох кілометрах від міста Бориспіль за адресою вулиця Озерна, 30, с. Щасливе, Київська область. Магазин працює за таким графіком:

  • Понеділок – п’ятниця: 09.00-19.00
  • Субота: 10.00-18.00
  • Неділя: 10.00-17.00

Відео з урочистого відкриття

Детальну інформацію про новий Керхер Центр можна переглянути на офіційному веб-сайті компанії.

Довідка

Karcher – провідний світовий виробник високотехнологічних систем чистки і прибирального обладнання. Сьогодні компанія, що була заснована 1935 року в Німеччині, є лідером світового ринку в галузі інноваційних технологій очищення.

Станом на 2020 рік концерн Karcher представлений 130 компаніями в 73 країнах світу зі штатом працівників у 13 500 осіб. Понад 50 000 торговельних і сервісних пунктів у всьому світі забезпечують безперебійне обслуговування клієнтів.

Офіційне представництво Karcher в Україні відкрито 2006 року. Штат працівників складає понад 250 осіб. 2018 року українське представництво було визнано дочірньою компанією Karcher номер один у світі.

Широкий спектр техніки і послуг Karcher орієнтований на побутових, комерційних і промислових споживачів. Компанія відома своїми очисниками високого тиску, обладнанням для догляду за садом і автомобілем, технікою для очищення підлоги та пилососами.

Інновації від самого початку є найважливішим фактором зростання і невід’ємною частиною корпоративної культури компанії. Близько 90% всіх продуктів Karcher, представлених у продажу, мають не більше п’яти років з моменту розробки. Загалом понад 1000 працівників займаються дослідженнями і розробленням у Karcher.

У всіх сферах своєї діяльності компанія приділяє велику увагу охороні довкілля і надає великого значення відповідальності бізнесу перед суспільством.

Більше інформації: https://www.karcher.com/ua