Пт. Жов 18th, 2024

Компанія «Три Ведмеді» розпочала співпрацю з одним із найпопулярніших українських гуртів  KAZKA – виконавцем багатьох відомих композицій, серед яких пісня «Плакала», що стала абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів у YouTube серед україномовних пісень.

Для зіркової колаборації «Три Ведмеді» розробили ексклюзивне морозиво КАZКА з ароматом фіалки – це унікальне смакове рішення, на яке надихнув згаданий хіт. Новинка являє собою мусову ванільну основу з чорничним наповнювачем та глазур’ю ніжно-фіолетового кольору з легким ароматом фіалки, декоровану сублімованою ожиною.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«У створенні нового морозива головним завданням було розробити продукт, який повністю відповідає креативній концепції проєкту Kazka Svit, передає його стилістику та настрій, –  розповідає генеральний директор компанії «Три Ведмеді» Андрій Тищенко. – Надихнувшись всесвітньо відомим хітом гурту KAZKA «Плакала», ми поставили перед собою мету створити насправді казкове морозиво з ароматом фіалки. Важливими критеріями у його розробці були привабливий зовнішній вигляд, казковий смак і приємний аромат, який запам’ятається кожному».

Днями відбувся реліз новинки. Першими морозиво КАZКА скуштували зірки українського шоу-бізнесу, радіо- та телеведучі.

«Фіалка — це не лише про смак, це вже впізнаваний елемент бренду KAZKA, завдяки пісні «Плакала». Тож коли з’явилася ідея колаборації з «Три Ведмеді», ми одразу зрозуміли: це буде казкове морозиво. Загалом Kazka Svit задумувався як родинний проєкт, тому морозиво з унікальним ароматом фіалки добре смакуватиме як дорослим, так і дітям. Разом із командою ми хотіли привнести трохи магії та історії у продукт, який люблять переважно усі», — відзначає автор проєкту Kazka Svit Юрій Нікітін.

Унікальна позиція морозива зовсім скоро з’явиться у продажу в українських роздрібних мережах. Тож кожен зможе отримати новий гастрономічний досвід.