Ср. Жов 16th, 2024

Vodafone Retail розпочав осінній сезон із відкриття магазину в столичному ТРЦ SkyMall за адресою: просп. Романа Шухевича, 2 Т. Ця точка продажу сучасних ґаджетів та девайсів отримала абсолютно новий дизайн і окреслила вектор майбутніх відкриттів у Techno-форматі, пише RAU.

Загальна площа магазину понад 100 кв. м, що дозволило ритейлеру представити ширший асортимент драйверів продажів – дрібної побутової техніки. До товарів з оновленої матриці увійшли праски, парові системи, електрогрилі, мультипечі, а також девайси для догляду та краси – фени, масажери, епілятори.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Для зонування товару за категоріями тут вперше використали об’ємні вивіски-хештеги, які вдало доповнили концепцію інноваційного простору. До того ж, скориставшись пошуком за хештегами у соціальних мережах користувачі можуть знайти відео з анпакінгом товарів на офіційних сторінках компанії – Vodafone Techno.

Про комплексні рішення для клієнтів

Новий магазин – це справжній технологічний хаб, де клієнтам запропонують:

  • експертну підтримку– спеціалісти з продажу допоможуть підібрати девайс чи аксесуар, налаштувати його або ж вибрати оптимальний тарифний план, із врахуванням потреб і побажань клієнта;
  • широкий асортимент товарів – від персональних ґаджетів до побутової техніки – тут є все, що потрібно для комфортного життя;
  • унікальну пропозицію на ринку – можливість отримати до 12 місяців мобільного зв’язку в подарунок за покупку акційних девайсів.

Про зміни, що зміцнюють позиції

«Завдяки новим підходам до реформатів ми бачимо зростання середнього чеку в оновлених магазинах на 25%, продажів — на 30%. Окремі торгові точки показують зростання товарообігу більш ніж удвічі. Наші драйвери приросту — технологічний формат, збільшена торгова площа магазинів та оновлена товарна матриця», — зазначає Олена Мироненко, CEO Vodafone Retail.

Попри ризики і виклики воєнного стану Vodafone Retail продовжує реалізувати стратегію розвитку мережі. З початку року компанія відкрила вже 20 магазинів в оновленому форматі: 11 торгових точок запрацювали після реформатів, ще 9 нових – підсилили мережу в Києві, Броварах, Одесі, Павлограді та інших містах України.