Сб. Жов 12th, 2024

Відкриття відбулося 1 жовтня, магазин зайняв площу 653 кв. м, він розташований у ТЦ Globus 2 на першому поверсі.

Як повідомили RAU у торговельному центрі, в магазині відвідувачі зможуть знайти як стильні базові речі для щоденного гардероба, так і вишукані вбрання для особливих подій таких торгових марокок як Zara, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius. Магазин Look представляє колекції як для чоловіків і жінок, так і для дітей.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Відкриття нового магазину Look – важливий етап у розвитку ТЦ Globus.

Торговий центр активно розвивається і залучає нових орендарів, що робить його важливою точкою на мапі міста для поціновувачів якісного шопінгу та дозвілля. Розширення торговельних площ і впровадження нових брендів сприяють зростанню кількості відвідувачів, а також підвищують статус центру як одного з провідних місць для покупок.

Команда зазначає, що відкриття нового магазину – це лише частина стратегії розвитку центру. В майбутньому планується ще більше інвестицій в покращення ТЦ та створення комфортних умов для відвідувачів.

«Завдяки новим магазинам, таким як Look, ТЦ Globus впевнено продовжує свій розвиток, стаючи ще привабливішим для покупців. Інноваційний підхід до розширення асортименту і створення сучасних торговельних просторів робить центр важливою частиною міської інфраструктури», – каже Тетяна Ліннік, провідний менеджер з оренди торгового центру.

«Мережа мультибрендових магазинів Look досягла чергової важливої віхи у своєму розвитку – відкриття 70-го магазину мережі в ТЦ Globus. Це знакова подія не лише для компанії, але й для всіх шанувальників сучасної моди. Магазин Look вже зарекомендував себе як один із найпопулярніших магазинів одягу та аксесуарів, який пропонує широкий асортимент відомих брендів групи Inditex під одним дахом.

Магазин пропонує клієнтам не лише модний одяг, взуття та аксесуари для жінок , чоловіків і дітей, але й особливий досвід шопінгу завдяки мультибрендовому формату», – каже Микола Зіньков, керуючий мережі Look.