Пн. Вер 16th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

У вересні польський бренд Sinsay перетне відмітку в 105 магазинів в Україні, відкрився найбільший та ювілейний магазин Vovk, нові українські fashion орендарі в ТЦ Pokrovsky, міжнародні бренди, які попри повномасштабне вторгнення в Україні продовжують відкривати магазини – The North Face, Puma та інші новини в матеріалі RAU.

Відкриття нових магазинів Sinsay наприкінці серпня та у вересні

У ТРЦ Lubava відкрився оновлений магазин Sinsay, який належить до польської компанії LPP. Тепер нова локація знаходиться на четвертому поверсі. Тут представлений одяг та аксесуари для дітей, чоловіків та жінок. Нагадаємо, у кінці серпня польська мережа перетнула позначку 100 магазинів в Україні та на цьому не зупиняється.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

На своїй сторінці в Instagram ТРЦ Aeromall, який знаходиться в Борисполі анонсував, що технічне відкриття нового магазину Sinsay відбулося 3 вересня, а святкове заплановане на 7 число поточного місяця. І до кінця місяця на мапі України має з’явитися ще шість точок ритейлера, зокрема, у Києві, Харкові, Тернополі та інших містах.

Новий магазин House в тернопільському ТРЦ Подоляни

Попри повномасштабну війну польські бренди активно зростають кількісно в Україні. Наприкінці серпня мережа House, що належить до LPP, відкрила новий магазин в ТРЦ Подоляни. Тут представлений жіночий та чоловічий одяг. Також в ТРЦ працюють й інші магазини компанії LPP, як Sinsay, Cropp та Reserved.

Український бренд Anabel Arto відкриється в ТЦ Pokrovsky

До кінця поточного року в Ізмаїлі має відкритися ТЦ Pokrovsky. Компанія UTG, яка виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером нового торгового центру активно залучає нових орендарів. Один з них – Anabel Arto, український бренд жіночої білизни. Нова точка розташується на другому поверсі на площі понад 60 кв. м. Це буде перший магазин в місті. І, нагадаємо, бренд Anabel Arto відомий не тільки в Україні, але і за її межами. Наразі роздрібна мережа налічує понад 100 власних та франчайзингових бутиків по всій Україні та успішно працюють 5 бутиків у Польщі (Варшава) та 4 бутики у Болгарії (Софія та Пловдив).

Новий магазин The North Face в ТРЦ Forum Lviv

28 серпня в львівському ТРЦ Forum Lviv відкрився перший у місті монобрендовий магазин американської марки The North Face. В Україні бренд офіційно представляє компанія Intertop Ukraine, а продукція також доступна на сайті intertop.ua. В магазині представлений одяг, взуття й аксесуари для активного відпочинку і спорту. Нагадаємо, компанія The North Face заснована ще в середині 60-х років Дугласом Томкінсом, є світовим лідером сегмента outdoor і використовує передові технології та матеріали, щоб забезпечити максимальну якість та комфорт для своїх клієнтів. Також компанія активно підтримує спорт та співпрацює з альпіністами, лижниками, бігунами й іншими спортсменами з усього світу. В основі розробок бренду лежать ідеї та запити спортсменів, а найважливішим етапом є тестування технологій в лабораторіях та в екстремальних умовах реальних експедицій.

Новий магазин Puma вже працює в івано-франківському ТРЦ Veles Mall

Попри повномасштабну війну в Україні, бренд Puma, світовий лідер у виробництві спортивного одягу та взуття, продовжує експансію на українському ринку. У липні запрацював новий концептуальний магазин Puma на площі близько 300 кв. м. Точка повністю відповідає сучасній концепції Forever Faster, яка відображає прагнення компанії бути на крок попереду в сфері спортивної моди. Світлий дизайн, стильне обладнання та манекени різної комплекції створюють простір, що надихає на рух та досягнення нових вершин. Асортимент магазину включає широкий вибір продукції: від одягу для бігу та тренувань до стильних колекцій для дітей та дорослих.

Найбільший в мережі магазин Vovk в столиці

В липні відкрився найбільший в мережі 55-й магазин українського бренду Vovk. Він знаходиться в столичному ТРЦ Blockbuster Mall.

«Непрості часи – найкращий період для розвитку, сприймайте їх просто як черговий виклик, чим би ви не займались», – коментує власниця бренду Тетяна Вовк в дописі на сторінці Instagram. Нагадаємо, у вересні 2023 року мережа українського бренду Vovk почала експансію в Польщу, відкривши свій перший магазин у Варшаві в ТРЦ Blue City на нульовому поверсі. Про це мережа повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Відкриття Cher’17 в столичному ТРЦ River Mall

В останні дні літа відкрився магазин українського бренду Cher’17 на лівому березі столиці в ТРЦ River Mall, Мережу заснували інфлюенсери та підприємці Тетяна Парфільєва та Іван Кришталь. Нагадаємо, усі вироби від ескізу створюються саме в Україні, а кожні два тижні, не зважаючи на повномасштабну війну, випускаються нові моделі. В Україні працює вже 10 магазинів бренду.

One by One в столичному ТРЦ Gulliver

Наприкінці серпня у столичному ТРЦ Gulliver відкрив двері український бренд жіночого одягу та аксесуарів One by One. Тут представлені базові моделі, які поєднуються з класикою та яскравими акцентами. Усі речі добре міксуються між собою та складають готові образи, щоб клієнти не витрачали час на роздуми, що одягнути. Мережа One by One налічує 22 магазини в 15 містах України, має своє виробництво, площею 2100 кв. м та 250 співробітників. «Ми не розділяємо колекції згідно з сезонами, ми кожного тижня створюємо нові моделі. Та виготовляємо їх невеликими партіями, щоб зберегти унікальність», – йдеться на сайті компанії.

Famo та Pinky в одному просторі в ТЦ Pokrovsky

У ТЦ Pokrovsky в Ізмаїлі запрацюють одразу два українські бренди, які розвиває Юлія Томусяк – магазин жіночого одягу та аксесуарів Famo та магазин косметики Pinky. Ці два формати об’єднаються на площі 200 кв. м на другому поверсі та будуть першими, які представлені в місті Ізмаїл. Договір оренди був підписаний компанією UTG, яка виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером ТЦ Pokrovsky.

Вишиванки від Svarga вже доступні в ТРЦ Victoria Gardens

В середині серпня запрацював новий магазин українського бренду вишитого одягу Svarga на другому поверсі львівського ТРЦ Victoria Gardens. Загалом мережа налічує три магазини – два у Львові, один в Києві, також одяг представлений в просторі Всі. Свої в столичному ТРЦ Pespublika Park. Унікальність бренду в тому, що тут глибоко досліджують орнаменти вишивок різних регіонів та прагнуть підкреслити неподільність українців, осучаснивши унікальні автентичні орнаменти.