Пн. Вер 16th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Мережа VARUS невпинно розвивається та розширює свою присутність на Півдні України. Минулого року Одеса познайомилася з VARUS вперше, а 31 серпня 2024 уже четвертий магазин VARUS відкрив свої двері для відвідувачів. Новий VARUS Home з’явився за адресою: Одеса, вулиця Дача Ковалевського, 91. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У день святкового відкриття VARUS створив справжнє гастрономічне свято з акційними пропозиціями на різноманітні товари. Шанувальники кави мали можливість придбати будь-яку позицію з асортименту кави зі знижкою 30%. Також усі охочі могли скористатися спеціальною пропозицією на піцу власного виробництва від VARUS CAFE: при покупці двох піц, на другу діяла знижка -50%. 

І це ще не все — усі хто робив покупки на суму від 199 грн отримували 50 купонів для наступного шопінгу. А на перших 100 гостей магазину очікували ексклюзивні набори із продукцією власних торгових марок VARUS. 

У новому VARUS Home — комфортно, як вдома 

Новий супермаркет має формат VARUS Home. Він розроблявся для магазинів “біля дому” студією YUDIN Design. Основна мета концепту “Як вдома” — створити домашню, теплу та невимушену атмосферу. Дизайн інтер’єру поєднує в собі сучасність та домашній затишок, які підтримуються завдяки освітленню та елементам декору. Це м’яке світло, різноколірні люстри, які нагадують про дитинство, плетені кошики для хліба та текстильне оздоблення стільців.

Формат VARUS Home — це можливість для наших клієнтів купувати улюблені товари в домашній атмосфері. Стильний дизайн підкреслює вектор VARUS на постійний розвиток та вдосконалення, він також покликаний зробити час, проведений у VARUS, ще більш приємним”, — розповідає директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

Асортимент товарів та власні торгові марки

Мережа VARUS як завжди пропонує широкий асортимент продуктів: від свіжого м’яса та морепродуктів до овочів, фруктів, сирів і кондитерських виробів. У магазині також представлена продукція власних торгових марок: ТМ Varto і ТМ Вигода, які поєднують в собі відмінну якість за доступними цінами.

Магазин із загальною площею 1 054,28 м2, з яких 622,31 м2 займає торгова площа, об’єднав всі головні переваги мережі — якісні та свіжі продукти, товари власних марок, випічку no, кулінарію, запашну каву та затишне VARUS CAFE. Для більшої зручності клієнтів у магазині крім стандартних каси працюватимуть ще каси самообслуговування. А також нагадуємо, що улюблені продукти можна замовити на VARUS.UA.

Щобільше, всі оновлені супермаркети VARUS, окрім широкого асортименту товарів, пропонують продукти власного виробництва. Відділ кулінарії пропонує десятки м’ясних, вегетаріанських, дієтичних і сезонних страв. Для поціновувачів випічки та гарячої піци, VARUS CAFE пропонує піцу та хліб власного виробництва.

В супермаркеті також встановлені кавові автомати, за допомогою яких можна зробити каву самостійно.

Новий супермаркет VARUS Home у затишному дизайні здивує зручністю та вигідними пропозиціями. Приходьте і зможете побачити все на власні очі та насолодитися незабутніми враженнями від покупок!

Довідка

 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.