Пн. Вер 23rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

30 млн гривень на роботизовані комплекси та обладнання, які збережуть життя саперам, військовим та цивільним, від Київстар

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

30 млн грн на спільний проєкт з фондом «Повернись живим». Кошти підуть на роботизовані комплекси та обладнання, які збережуть життя саперам, військовим та цивільним. Щоб підтримати збір, потрібно підключити Суперсилу «Допомога ЗСУ», а Київстар перерахує до 50 грн із тарифного плану на збір; надслати повідомлення на номер 515, щоб донатити 10 грн після кожного поповнення рахунку від 50 грн, або надіслати SMS на номер 88009 — з мобільного рахунку буде перераховано 10 грн на збір.

Нова пошта інвестувала 1,2 млн грн у ремонт доріг

У рамках підготовки марафонської траси до «Першого безбар’єрного марафону Нової пошти» Нова пошта інвестувала 1,2 млн грн у оновлення інфраструктури та ремонтні роботи. Зокрема, зниження бордюрів, ремонт ям та укладання нового асфальту. Щоб траса була комфортною для всіх учасників — від професійних бігунів до тих, хто бігтиме з дитячими візками або чотирилапими друзями.

Наліпки в обмін на врятовані життя: стартувала четверта хвиля ініціативи “Лапка Турботи” від UAnimals та MasterZoo

Гроші, зібрані завдяки акції, благодійний фонд UAnimals скерує на лікування та стерилізацію тварин у прифронтових і обстрілюваних містечках та селах. Долучитися до акції можна, придбавши у зоомаркетах мережі MasterZoo або на сайті брендовану наліпку за 20 гривень. Якщо сплатити за наліпку карткою Visa від Sense Bank, партнери збільшать донат ще на 30 гривень, тож на благодійність піде 50 грн загалом. Можна купувати необмежену кількість наліпок. Благодійна ініціатива триватиме з 16 вересня до 31 жовтня 2024 року.

1 000 українців долучилися до забігу з Тімоті Снайдером за звільнення українців з ворожого полону

14 вересня, на території Національного комплексу «Експоцентр України» відбувся адвокаційний забіг «Run for Freedom» за звільнення з російського полону військових і цивільних українців. До забігу долучилися понад 1000 українців. Соціальну акцію ініціювали студенти Київської школи економіки та американський історик, професор Єльського університету, амбасадор UNITED24 та великий друг України Тімоті Снайдер, який особисто долучився до забігу. Він фінішував на найдовшій дистанції забігу в 10 кілометрів. Організували захід KSE Foundation, DefDev та проєкт підтримки оборонців Маріуполя «Серце Азовсталі».

«Мрії без тривог»: мережа VARUS спільно з проєктом «Дитинство без війни» запускає нову акцію на допомогу дітям

VARUS запускає благодійну ініціативу «Мрії без тривог». Ця акція проводиться в рамках проєкту «Дитинство без війни», що другий рік поспіль опікується дітьми-сиротами, які були евакуйовані з прифронтових зон. З продажу кожного товару зі спеціальними позначками 1 гривня перетворюється на допомогу українським дітям. В акції бере участь різноманітна продукція від різних брендів, зокрема продукти й товари для дітей. Знайти їх можна у будь-якому супермаркеті VARUS або на сайті завдяки спеціальним підцінникам. Також допомогти дітям можна перерахувавши решту на касі або ваші накопичені бонуси за програмою лояльності VARUS PERFECT у мобільному застосунку.

Понад 2500 донорів протягом року здали кров на 380 подіях завдяки DonorUA for Teams

Донори платформи ДонорUA провели вже 380 подій за допомогою функціоналу DonorUA for Teams. На цих заходах 2511 донорів поділилися кров’ю, з яких більше 300 зробили це більше одного разу. Серед них — мешканці 20 областей.

ІТ-компанії у День захисника передають весь прибуток на ЗСУ

1 жовтня уже третій рік поспіль ІТ-сектор об’єднується навколо акції Day4Defenders і цей день присвячує підтримці війську. Ідея проекту полягає в тому, щоб 1-ше жовтня, День Захисників та Захисниць (вівторок) зробити робочим днем в компанії, а весь прибуток за цей день перерахувати на підтримку ЗСУ. Цього року до ініціативи вже приєдналося більше десяти ІТ-компаній: Sombra, TechMagic, InVerita, OpenVPN, Ralabs, Codelions, Askep.net, Inoxoft, Codegeeks, Impressit та інші.