Пн. Вер 16th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

8 серпня маркет повсякденних штук MAUDAU святкує свій День народження. Уже три роки поспіль MAUDAU перетворює рутинний шопінг на швидкий та зручний. 

На платформі можна знайти що завгодно для повсякденних потреб — від продуктів до столу і корму для пухнастого до садових інструментів на дачу. І все це — в одному місці, за кілька кліків на сайті та без напрягу. Уже три роки маркет вчить українців “робити MAUDAU”: замовляти просто і швидко, вивільняючи час на заняття, які дійсно в кайф. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

До свого Дня народження у MAUDAU підготували цікаву статистику з підсумками року. Це був рік незліченних кліків, доставок та розпаковувань, але дещо порахувати все-таки вдалося! 

Спочатку до важливих показників: 

  • За рік асортимент у MAUDAU виріс на 43%. Тож зараз маркет повсякденних штук налічує близько 140 000 товарів. 
  • Нещодавно MAUDAU почав працювати як маркетплейс, на сьогодні маркет співпрацює з 20 продавцями — здебільшого у категоріях електроніки, харчових продуктів та дитячих товарів. 
  • За останній рік кількість замовлень зросла на 63%. 
  • У 2024 році днем з рекордною кількістю замовлень став четвер, 15 лютого. А рекордсменом з кількості товарів у кошику став гість з Києва, який замовив 294 товари. 

А тепер трохи не менш дотепної, але не менш важливої статистики. Повсякденних штук відправили багато. Ні, справді БАГАТО — якщо перевести вагу відправлених замовлень у слонів, то їхньої кількості вистачило б, щоб 3,5 раза населити Ватикан (ох і безлад там був би на вулицях!).

Одного лише ігристого замовляли стільки, що бульбашок з нього вистачило б, аби майже тиждень заправляти повітряні кулі Каппадокії! 

Це, не кажучи вже про каву. Якби всю каву, яку замовляли на MAUDAU, відправили одній людині, то вона не встигла б випити її навіть за два життя (хіба що ми з вами чогось не знаємо про секрет довголіття). 

Щоб доставити всі замовлення з MAUDAU, кур’єри намотали 748 800 км за рік. Жодна навколосвітня подорож з цим не зрівняється! 

До речі, найпопулярнішим днем замовлень повсякденних штук став четвер. Цікаво, це якось пов’язано з тим, що далі йде довгоочікувана п’ятниця та приємні вихідні?

 

Аби всі клієнти вчасно отримували відповіді, оператори MAUDAU працюють майже на гіперзвуковій швидкості. Середній час очікування оператора менший, ніж рекорд світу з бігу на 100 метрів.

А ось поговорити з клієнтами у MAUDAU завжди раді. Настільки, що найдовший клієнтський дзвінок тривав майже годину. За цей час можна було б доїхати з одного берега Києва на інший, подивитись серію улюбленого серіалу чи спалити пару десятків калорій на кардіо. 

Взагалі-то оператори служби турботи MAUDAU мають дуже потужні соціальні батарейки. Адже загальна тривалість усіх дзвінків до служби тривала понад півтора року! 

З усіх текстових відповідей служби турботи можна було б надрукувати сотні книжок. Не те щоб у них було багато гострих сюжетних поворотів, але діалоги — точно класні:)

До речі, принаймні одну з цих книг можна було б повністю написати тільки картинками-емоджі. Бо їх служба турботи MAUDAU надіслала гостям аж 850 тисяч!

А ще у MAUDAU люблять робити подарунки. Настільки, що з виданих промокодів можна було б скласти збірку віршів або тексти 2,5 тисяч пісень. Нічогенький плейлист, еге ж?

У свій День народження MAUDAU також не отримуватиме, а даруватиме! Тож готуйтесь приймати безліч подарункау, знижкау до 60% на всі товари та розіграшів з 1 по 13 серпня 2024. А поки сюрпризи готуються, не сумуйте та починайте святкувати вже зараз — задмухуйте свічки на тортику у віджеті на сайті, отримуйте знижкошматочок та пригощайтесь знижками!