Пт. Вер 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Магазини Pandora концепції Evoke – це переосмислення ювелірного шопінгу в сторону персоналізації клієнтського досвіду з одночасним розкриттям ДНК бренду. Концепція вперше була презентована у 2021 році в Мілані та Лондоні. За результатами тестувань, новий концепт продемонстрував значну низку переваг, зокрема вищий CR та показники NPS.

Як повідомили RAU в пресслужбі бренду Pandora в Україні, першим місцем оновлення в Україні став один з флагманів, розташований в київському ТРЦ Lavina Mall. Головною перевагою нового простору є продумане до найменших деталей зонування, яке дозволяє клієнту легко та інтуїтивно пересуватися магазином, досліджуючи різні категорії та колекції бренду.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Ні для кого не секрет, що бренд Pandora є одним з лідерів в категорії подарунків, тому в оновленому магазині можна скористатися послугою гравіювання, а також придбати спеціальне подарункове паковання. Для клієнтів, які вже мають власну колекцію прикрас, бренд пропонує послугу ультразвукової чистки.

На фото: Денис Овдієнко, Валерія Русаненко, Яна Маслак

«Новий концепт магазину Pandora Evoke поєднує глобальний вигляд з індивідуальним підходом, створюючи простір, який покращує досвід клієнтів, зберігаючи при цьому сильний зв’язок з ДНК бренду. Неймовірно щаслива мати можливість тішити наших покупців оновленим концептом. Це наше перше оновлення, але точно не останнє», – заявила комерційна директорка бренду Pandora в Україні Яна Маслак.

З нагоди відкриття оновленого магазину відбулась презентація, на яку було запрошено друзів бренду, інфлюенсерів, стилістів та представників медіа. Гостям було запропоновано на власному досвіді відчутий новий клієнтський досвід, вибравши для себе особливу прикрасу Pandora.

«Я пишаюсь, що працюю з найкращою командою. Попри затяжну війну, податкову кризу та зовнішні виклики, кожен з нас відстоює ювелірний бізнес і вкладає серце у розвиток бренду. Дякую нашим друзям і гостям за любов і підтримку, кожен та кожна з вас – моє особисте натхнення», – каже директорка з маркетингу бренду Pandora в Україні Валерія Русаненко.

Довідка

 

Pandora – це всесвітньо відомий та улюблений ювелірний бренд датського походження. Офіційним дистриб’ютором бренду Pandora в Україні є ТОВ «Амадео», який є частиною групи компаній MTI Group. Наразі в Україні працює 46 магазинів бренду, що представлені по всім регіонах країни, а також інтернет-магазин e-pandora.ua.