Нд. Вер 8th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Три нових магазини Kiko Milano, новий магазин ISEI, два магазини Eva Beauty, мобільна аптека від мережі Подорожник та інші новини в матеріалі RAU.

Три нових магазини Kiko Milano в Україні

Бренд італьської косметики Kiko Milano, який в Україні представляє компанія Intertop Ukraine, продовжує розширюватись. Так, 24 травня у Львові відкрився другий у місті офіційний магазин італійського косметичного бренду Kiko Milano. Магазин розташований на першому поверсі ТРЦ Victoria Gardens.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

10 червня магазин Kiko Milano відкрився у рівненському ТЦ Злата Плаза. А 29 червня магазин італійського бренду запрацював на першому поверсі столичного ТРЦ Dream Yellow.

Нагадаємо, що у магазинах Kiko Milano представлена декоративна косметика, продукти для догляду за волоссям та шкірою, парфумована вода, лаки для нігтів, пензлі для макіяжу й інші аксесуари.

Kiko Milano – бренд №1 в декоративній косметиці в Італії, заснований у 1997 році. Косметика виготовляється ??з безпечної сертифікованої сировини, не тестується на тваринах. Бренд щороку випускає близько 400 нових відтінків для сміливих експериментів з макіяжем. Недарма девіз компанії – «Життя стає краще в кольорі». Тому зараз асортимент налічує сотні кольорів і текстур.

Також магазини Kiko Milano працюють у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Луцьку, Вінниці, Полтаві, Черкасах та Івано-Франківську.

Фармвиробник Дарниця запускає мережу закладів аптека-лікарня по всій країні

Фармацевтична компанія Дарниця відкриє декілька закладів, у яких поєднає формат класичної аптеки із кабінетом лікаря. Перший такий заклад запрацює у Яремче.  “Ідея створити one minute clinic виникла, коли наша команда приїхала допомогти населенню з ліками на деокуповані території Київщини та Харківщини, – каже директорка ради директорів фармацевтичної компанії Дарниця Катерина Загорій.

Згодом до гуманітарного пункту роздачі ліків компанія додала лікарів та медсестер і гібридний формат мав неабиякий попит. Тепер Дарниця вирішила зробити цей проєкт комерційним і планує відкривати заклади у форматі аптека-лікарня по всій країні.

Пункти one minute clinic від Дарниці включатимуть зону продажу ліків та кабінет лікаря. Компанія залучатиме до роботи лікарів загальної практики для первинної консультації, ця послуга буде платною. У самій аптеці можна буде придбати ліки не лише цього виробника, але асортимент товарів де більш звужений, ніж у звичайних аптеках. Наприклад, він не включатиме такі товари як серветки та памперси.

Водночас в аптеці-лікарні можна буде здати аналіз крові, працюватимуть маніпуляційні кабінети. Перші one minute clinic з’являться у невеликих містах як у вуличних магазинах, так і в ТЦ на площах близько 150 кв. м. Перша аптека-клініка вже готується до відкриття у Яремчі на Івано-Франківщині. Також компанія Дарниця планує відкрити такі точки на Житомирщині, далі – у Горішних Плавнях на Полтавщині та на Дарниці у Києві.

Ms Scrubber у ТРЦ Hollywood

У червні у торгово-розважальному центрі Hollywood відкрився фірмовий магазин Ms Scrubber українського косметичного бренду, який розвиває мережу магазинів по всій Україні.

Новий магазин ISEI у ТРЦ Respublika Park

21 червня beauty-мережа ISEI відкрила нову крамницю в одному з найбільших торгових центрів Києва — ТРЦ Respublika Park. Площа магазину – 53 кв. м, у ньому представлено понад 1000 SKU.

У новому просторі на відвідувачів чекають сотні брендів різних країн світу та експертні консультації. Професійні консультанти завжди радо допоможуть підібрати як комплексний догляд, так і окремі засоби відповідно до запиту кожного клієнта.

Найближчий вхід до магазину у ТРЦ Respublika Park: P7, P4, галерея напроти Сільпо.

Цього разу бренд навіть влаштував святкове відкриття: кожен, кому пощастило завітати до магазину протягом 21-23 червня, мали змогу не лише придбати бажане, а й отримати подарунки до кожної покупки.

Загалом мережа регулярно влаштовує для своїх клієнтів вигідні акції та бонусні програми, про які завжди можна дізнатися на сторінках бренду у соцмережах, на сайті та у застосунку.

Аптечна мережа Подорожник відкрила першу мобільну аптеку на Рівненщині

У червні мережа аптек Подорожник відкрила мобільну аптеку на Рівненщині, це перший пункт у цьому регіоні, який обслуговуватиме 45 віддалених населених пунктів. Головна мета ініціативи – покращити доступ до необхідних медикаментів людей у селі та забезпечити високоякісне обслуговування, зазначає прес-служба компанії.

Аптечний пункт оснащений всіма базовими речами для того, щоб здійснювати відпуск лікарських засобів згідно чинного законодавства, а також мобільним інтернетом Starlink. Асортимент мобільної аптеки буде гнучко коригуватися відповідно до потреб жителів кожного з населених пунктів, які вона обслуговує.

“Зовсім недавно нам дозволили відкривати мобільні аптечні пункти і це наш перший такий пункт. Я радий, що ми відкриваємо його у Рівному, а базуватися він буде у Зарічнянському районі. Аптека Подорожник – це про доступність, у нас вже близько 2000 аптек по всій території України. Ми найбільший оператор в селах, але не всюди є можливість відкрити аптеку. Тому завдяки таким мобільним аптечним пунктам ми можемо дійти туди, де немає аптеки, – розповів СЕО мережі аптек Подорожник Тарас Коляда.

Eva Beauty в ТРЦ Respublika Park та у ТРЦ Victoria Gardens

Наприкінці травня Лінія магазинів Eva відкрила у столичному ТРЦ Respublika Park відкрила перший магазин формату Eva Beauty із салоном краси. Цей магазин має понад 600 кв. м торговельної площі, 50 000 найменувань товару, зону презентацій, лікувальну косметику, тестування шкіри та продукції, інноваційні пристрої та власний салон краси Beauty Salon by Eva.

Площа салону складає 26 кв. м (при загальній площі магазину 643 кв. м). Він розділений на зону догляду за волоссям та косметологічний кабінет. Перукарська зона розрахована на одночасне обслуговування до двох осіб. Клієнтам доступні послуги жіночої, чоловічої та дитячої стрижки, фарбування, укладання та догляду. Косметолог приймає за попереднім записом, причому кожен раз тематика прийому змінюється, а косметичні засоби надають партнери Eva.

Новий Eva Beauty став першим магазином в Україні, де можна придбати професійну косметику L`Oreal Professionnel та Matrix.

В магазині працює своєрідний shop-in-shop, де продається лікувальна косметика, БАД та інші схожі товари. Само собою, продавець має освіту фармацевта, тому може порадити покупцеві, що саме йому буде корисніше.

Також в магазині працює стилістка, яка допоможе підібрати ідеальний образ із представленої в магазині косметики, а також дасть поради по її використанню. При бажанні можна нанести макіяж прямо в магазині, і на власні очі впевнитися, що запропонований товар підходить саме покупцеві.

Ще одна «фішка» Eva Beauty – зона тестування шкіри. Фахівець за допомогою спеціальної апаратури визначить тип і стан шкіри та потенційні складнощі, порадить, які засоби догляду для шкіри варто використовувати, допоможе їх підібрати, а при виявленні серйозних проблем – порадить звернутися до дерматолога.

А вже 6 липня у львівському ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226 А) найбільший ритейлер відкрив другий магазин формату Eva Beauty.

«Eva стала експертом у питаннях догляду. Але перехід клієнтів на професійні засоби має бути осмисленим, адже їх потрібно підбирати під конкретні особисті потреби. Тому ми запровадили безплатні сервіси, де на сучасному обладнанні можна визначити тип та стан шкіри й волосся, отримати консультацію спеціаліста, а вже потім обирати догляд», – розповіла директорка бізнес-напряму Eva Beauty Василина Петлицька.