Нд. Вер 8th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Прагнучи стати ближчою до своїх клієнтів, мережа магазинів АТБ запустила амбіційний кобренд-проєкт у співпраці з п’ятьма провідними українськими банками — карту АТБ. Далі розповідаємо, який із них краще  вибрати, а також як зробити картку АТБ. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Що таке картка АТБ 

АТБ-картка – це повноцінний банківський інструмент, який надає її власнику постійну знижку на понад 700 акційних товарів у магазинах АТБ, а також додаткові щотижневі знижки до 40%. 

Поповнюється АТБ картка на знижку безкоштовно в терміналах City24, які розташовані в магазинах мережі, а також через EasyPay чи готівкою через банківський термінал. 

Як оформити картку АТБ? Зробити це дуже просто: достатньо замовити її онлайн на сайтах банків або у відділеннях. 

У кожному випадку співпраці АТБ з різними банками є свої переваги. Одні пропонують платіжну картку, якою можна оплачувати без комісії комунальні послуги через застосунок, а також знімати готівку в банкоматах і відділеннях банку, здійснювати перекази без комісії з картки на картку та за реквізитами. Інші банки випускають картку АТБ як додаткову до кредитної, що передбачає спільний кредитний ліміт і кешбек на покупки, а деякі пропонують дебетно-кредитну картку з розстрочкою на товари та послуги, з нарахуванням річних, а також із можливістю відкрити кредитний ліміт. 

Одним з оптимальних варіантів є картка АТБ від Ощадбанку, яка має низку переваг і забезпечує не тільки економію на продуктах, а й зручне користування іншими послугами банку. 

Картка АТБ від Ощадбанку 

Це платіжна картка, яка доступна виключно в цифровому форматі в межах тарифу Моя картка. Її можна оформити безкоштовно за лічені хвилини без відвідування відділення банку й додати до Google Pay та Apple Pay, щоб зручно оплачувати покупки. 

 Картка АТБ від Ощадбанку має низку переваг:

  • Перекази з картки на картку без комісії до 20 000 грн на місяць. 
  • Поповнення картки без комісії через термінали в магазинах АТБ по всій Україні. 
  • Зняття готівки без комісії до 20 000 грн на місяць. 
  • Поповнення мобільного, оплата інтернету й комунальних послуг без комісії. 
  • Нарахування 5% річних на залишок коштів на рахунку. 
  • Інформування про розрахунки за допомогою сповіщень. 
  • Участь у програмах лояльності партнерів банку (ZVISNO, BONUS). 
  • Зручний онлайн-банкінг із цілодобовим доступом до банківських сервісів у мобільному додатку. 

Як отримати картку АТБ 

Як бачите, оформлення картки АТБ — сучасне й дуже зручне рішення для заощадження й накопичення коштів. Замовляйте картку онлайн на сайті Ощадбанку або за допомогою чат-ботів у месенджерах і насолоджуйтеся розумним шопінгом.