Вт. Кві 23rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457
Outdoors leisure. Young stylish man walking on city street with bicycle holding cup drinking hot coffee thoughtful

Як мають одягатися чоловіки у 2023 році? Дизайнери заохочують чоловіків бути більш розкутими у своєму стилі, що цілком легко досягається за допомогою милих дрібниць. Ажіотаж навколо 90-х і покоління MTV надихають світових модельєрів. Тому в модних тенденціях цього літа бачимо байкерські впливи, джинсові образи й західні акценти. Пропонуємо зануритися в захоплюючі тенденції, які формують гардероб сучасного чоловіка.

Мішкуваті піджаки в клітинку

Додаючи нотку вишуканості та шарму в будь-який образ, картаті піджаки знову повертаються в моду. Такі бренди, як Burberry, Dries Van Noten і Gucci, підтримали цю тенденцію й запропонували просторі піджаки зі сміливими картатими візерунками. У цьому сезоні піджак у клітинку — один з найбажаніших елементів гардероба для чоловіків, які хочуть виглядати елегантно. Поєднуйте класичний картатий піджак з вузькими брюками, джинсовою сорочкою або светром, аби мати стильний та вишуканий образ.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Утилітарний стиль

Військові вже давно є джерелом натхнення для модельєрів, і це не без підстав. Одяг у стилі мілітарі поєднує в собі грубу й утилітарну естетику. Такі дизайнери, як Balmain та Off-White, включають у свої колекції карго-кишені, камуфляжні принти та щільні тканини. Поєднуйте тактичну куртку зі штанами карго, бойовими черевиками та окулярами  Randolph X Todd Snyder, щоб створити сильний та авантюрний образ.

Ретро 80-х і 90-х років

Мода циклічна, і ретро-мотиви 80-х і 90-х років повертаються й диктують сучасні тренди. Такі бренди, як Tommy Hilfiger і Ralph Lauren пропонують колекції, наповнені вінтажною естетикою. Одягайте яскраві спортивні футболки та куртки оверсайз з великими помітними логотипами й масивні кросівки, в яких ваш тато в 90-х запалював на дискотеці, та відчуйте енергію епохи. Великий вибір вінтажного одягу для чоловіків з кольоровими блоками, неоновими відтінками, логотипами й принтами з іменами знаменитостей пропонує Answear.ua за посиланням https://answear.ua/k/vin/odyag.

Байкерські мотиви

Дайте волю своєму внутрішньому бунтареві за допомогою одягу, натхненного байкерським стилем. Такі бренди, як Saint Laurent і Balmain, демонструють шкіряні куртки, прикрашені металевою фурнітурою та унікальними деталями. Поєднайте шкіряну байкерську куртку з рваними джинсами, графічною футболкою та черевиками, щоб створити суворий брутальний образ.

Вплив Дикого Заходу

Дух Дикого Заходу в своєму образі дозволяє передати одяг в ковбойському стилі. Такі бренди, як Dsquared і Coach додають техаські елементи в дизайн своїх колекції, у тому числі й куртки з бахромою, ковбойські чоботи та сорочки в стилі вестерн. Поєднайте картату сорочку з грубими джинсами та ковбойськими чоботами, які додадуть будь-якому вбранню трохи кантрі.

Штани чинос вільного крою

Хоча хлопці переважно полюбляють вузькі або класичні штани, у цьому сезоні варто розглянути більш вишукану альтернативу джинсам — штани чинос. Сьогодні це обов’язкова річ в гардеробі кожного стильного чоловіка. В колекціях J.Crew та Dockers, представлені різноманітні фасони чиносів, але найбільший фурор викликають саме просторі штани. Поєднуйте чинос з піджаком та мокасинами для створення стильного повсякденного образу.

Футболки-поло

Універсальні футболки-поло вже котрий сезон доводять, що вони поза часом. Але якщо поло колись було доступним у яскравих кольорах і часто з логотипом на грудях, тепер воно дещо вишуканіше. Ніхто не скасовував бавовняні поло, але в’язана футболка — це вершина модного тренду в цьому сезоні. Подивіться колекцію Lacoste і Fred Perry, щоб підібрати стильне поло модного кольору та дизайну. Поєднайте його з приталеними шортами та мокасинами для створення оригінального літнього образу.

Джинсовий одяг у всіх відтінках синього

Пориньте у прохолодну і невимушену атмосферу джинсового одягу різних відтінків синього й голубого. Такі бренди, як Levi’s і Diesel, пропонують чималий вибір джинсових речей. Створіть подвійний джинсовий ансамбль, поєднавши світлу джинсову сорочку з темними джинсами для створення стильного та гармонійного образу.