Пт. Кві 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Нові магазини Золотий Вік у Бучі та Кривому Розі, оновлені формати магазинів SOVA та Золота Країна, повернення ювелірних ритейлерів в ТРЦ Дафі, грандіозне оновлення флагмана Tiffany & Co. у Нью-Йорку та інші тематичні новини в матеріалі RAU.

Нові магазини Золотий Вік почали роботу у Бучі та Кривому Розі

Компанія Золотий Вік відкрила новий торговий простір в ТЦ Пасаж, розташована у місті Буча Київської області на вул. Жовтнева, 66 А. В магазині представлені золоті каблучки, весільні обручки, сережки з камінням та без каменів. Також покупцям пропонують підвіси, браслети та кольє з дорогоцінними та напівдорогоцінними каменями із золота різних відтінків. В розділі «Для дітей» можна знайти ювелірні вироби з оригінальним дитячим дизайном. Магазин працює з 9 до 20 години у будні дні, з 9 до 19 години – у вихідні.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Ще один магазин мережі почав роботу у криворізькому ТРК Сонячна Галерея. Покупцям пропонують аналогічні товари – сережки, каблучки, ланцюжки, браслети та інше. Консультанти допоможуть із вибором товару.

Ювелірний дім SOVA презентував у Львові оновлений бутик

Оновлений торговий об’єкт мережі знаходиться на проспекті Шевченка, 14. Як повідомила RAU пресслужба мережі, інтер’єр магазину виконаний у новій для бренду концепції з елегантними меблями та м’яким світлом. В магазині можна знайти відкриту зону ультразвукової чистки прикрас, куточок упаковки та зону клієнта, де можна випити кави та приміряти прикраси. Наразі в українській мережі працює понад 4о локацій у 17 областях.

Люксоптика відкрила три нових магазини та відновила роботу ще одного

Мережа Люксоптика продовжує активно зростати. У травні нові оптики ритейлера почали працювали за такими адресами:

  • Ірпінь, вул. Університетська, 2е
  • Рівне, вул. Макарова, 23, ТРЦ Екватор
  • Кропивницький, вул. Юрія Коваленка, 2 А, Велмарт

Крім того, у київському ТЦ Квадрат, що на вул. Гната Юри, 20, завершили реконструкцію ще однієї Люксоптики. В усіх оптиках на покупців чекають кабінет лікаря-офтальмолога, розмаїтний вибір сонцезахисних окулярів та оправ, контактних лінз і засобів для догляду за ними.

В харківському ТРЦ Дафі відкриються магазини Укрзолото та Золотий Вік

Вакантність в травні в ТРЦ Дафі склала 5%, але фактичний показник був вищим, адже лишаються площі з чинними договорами оренди, на яких досі не відновлена господарська діяльність. Про це в інтерв’ю УРТЦ розповів генеральний директор мережі ТРЦ Дафі Ігор Скляренко. “Незабаром відкриються магазини Укрзолото, Золотий Вік, Brocard, Colin’s, Comfy та Olla. На вирішальній стадії знаходяться перемовини ще з низкою орендарів”, – зазначив він.

Нагадаємо, у квітні 2022 року ТРЦ Дафі у Дніпрі зазнав руйнувань внаслідок ворожого обстрілу і об’єкт був змушений тимчасово припинити роботу. В торгово-розважальному центрі відновили понад 400 кв. м покрівлі, і вже через два місяці відкрили для відвідувачів частину площ першого поверху, де були зосереджені продуктовий гіпермаркет Fozzy та Аптека 911. Згодом до них приєдналися ще близько 20 магазинів. 12 квітня цього року ТРЦ Дафі запрацював у повному форматі, всіма трьома поверхами.

Золота Країна відкрила в Дніпрі магазин в оновленому форматі

Простір з інноваційно оформленими вітринами та яскраво стилізованою fashion-зоною розмістився на першому поверсі в ТРЦ Караван на вул. Нижньодніпровській, 17. “Увагу привертає стильний кольоровий акцент екстер’єру – глибокий бірюзовий відтінок та графітові елементи, що поєднуються з білосніжним інтер‘єром. Це створює friendly-атмосферу для знайомства з трендовим асортиментом і вибору золотих  прикрас”, – розповіли  RAU в пресслужбі мережі.

Колекції в магазині відокремили за стилем та змістом спеціальним зонуванням. Тут можна знайти діамантові прикраси, вишукані перли, яскраві коштовні камені та золоті вироби.

Бренд окулярів Lucky Look став орендарем київського ТЦ Globus

Український бренд сонцезахисних окулярів та головних уборів Lucky Look приєднався до орендарів столичного торгового центру на Майдані в кінці квітня. У магазині можна знайти безліч жіночих, чоловічих та дитячих моделей окулярів, в залежності від смаку, типу обличчя, зачіски, розміру та стилю одягу, погоди або події. З професійним підбором окулярів та головних уборів допомагають стилісти магазину.

Tiffany & Co. відкрила оновлений флагман у Нью-Йорку

Оновлений флагманський магазин Tiffany & Co., відомий як The Landmark, розташований на перетині Східної 57-ї вулиці та П’ятої авеню Манхеттена. Як повідомив Trademaster з посиланням на Malls, новий магазин має 10 поверхів та пентхаус площею близько 740 кв. м для обслуговування найважливіших клієнтів. Флагман також отримав оновлений фасад, який відсилає до оригінальної структури The Landmark зі статуєю Атласу. На першому поверсі The Landmark встановлені відеостіни, які виступають у ролі дзеркал або показують Манхеттен та Центральний парк. Поверхи з третього по восьму з’єднуються скульптурними гвинтовими сходами. На верхніх рівнях розміщуються виставкові та музейні приміщення бренду. Для гостей флагмана працює кафе Blue Box Cafe від шеф-кухаря Даніеля Булуда, володаря зірки Michelin.

За експертними оцінками, реконструкція The Landmark стала найбільшим інвестиційним проєктом з відкриття одного магазину в історії LVMH, який придбав Tiffany & Co. у 2021 році за $16 млрд. Повне оновлення головного магазину ритейлера зайняло майже три роки. Крім того, реконструкція такого масштабу стала першою в історії флагмана з моменту його відкриття в 1940 році.

LVMH стала першою компанією в Європі з капіталізацією понад $500 млрд

Такого результату вдалось досягти завдяки стрімкому зростанню продажів предметів розкоші в Китаї та зміцненню євро. Про це повідомило Delo.ua з посиланням на Bloomberg. Згідно даних за 24 квітня, акції паризької LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton зросли на 0,3% до 903,70 євро, оцінивши компанію в 454 млрд євро ($500 млрд).

Зростаюча вартість компанії збільшила статки найбагатшої людини у світі Бернара Арно, який зробив LVMH глобальною компанією завдяки серії придбань. За даними Bloomberg Billionaires Index, його статки становлять майже $212 млрд. Зазначимо, власник Louis Vuitton Бернар Арно став найбагатшою людиною світу за версією Forbes.