Чт. Кві 18th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Жінки дуже полюбляють, коли чоловіки дарують їм сезонні квіти. По всій Україні, в залежності від регіону, наприкінці весни та на початку літа цвітуть півонії, які поєднують в собі чуттєву красу та ніжний аромат. Щоб купити їх по вигідній ціні, слід відвідати онлайн магазин квітів БукетЛенд. Тут більший вибір неймовірної краси композицій, ніж у звичайних квіткових павільйонах. Є як місцеві, так і імпортні квіти (голландські півонії Sarah Bernhardt, Kanzas та інші), які здатні стати справжньою окрасою будь-якого свята! Колір пелюстків різноманітний – білий, рожевий, бордо. Щоб догодити коханій, треба знати її смаки.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Півонії дуже ніжні квіти

На сонці і в теплі півонії швидко зіпсуються. Як зберегти і максимально продовжити свіжість чарівного букета? Які температурні умови необхідно підтримувати в приміщенні, щоб ці красуні якомога довше радували своєю неперевершеною красою та солодким ароматом?

Як і більшість квітів, півонії не люблять протягу, прямих сонячних променів та сусідства з опалювальними приладами. Слід обирати прохолодне приміщення з розсіяним світлом. Найкомфортніша та оптимальна температура, при якій зберігає привабливий вигляд букет складає 19-22 градуси або навіть менше. У поєднанні з прохолодною водою у вазі, це створить кращі умови і надасть можливість рослинам залишатися свіжими до 10 днів. В інтернеті можна знайти прості поради по догляду за півоніями, які допоможуть на довший час зберегти привабливість їх бутонів.

Але температура впливає не лише на зберігання квітів, а й їх транспортування. Це ще одна причина, чому краще півонії замовити з доставкою. Адже влітку без підтримання прохолодної температури при доставленні, можна привезти вже «втомлені» квіти, які не будуть довго радувати своїм виглядом. Замовляючи півонії в інтернет магазині, ви завжди отримуєте свіжі квіти, адже кур’єри компанії доставляють їх дотримуючись всіх особливих температурних умов, а компанія несе відповідальність за букет поки квіти не вручені отримувачу. 

Доставка букетів з півоній в Україні

Якщо цікавить така послуга, як кур’єрська доставка квітів у Львів або інше місто України, слід також звернутися до компанії BuketLand. Вона радує своїх клієнтів відмінним сервісом по всій території країни. Користувачі мають можливість на офіційному сайті оформлювати онлайн замовлення віддалено, перебуваючи в іншій країні чи навіть континентові.

В ситуації, коли зовсім немає часу вибирати букет в каталозі, слід покластися на вибір професіоналів. Досвідчені флористи запропонують особливі композиції на суму, яку вкаже клієнт. Вони збирають як недорогі, але пишні та елегантні букети з доступних за ціною сортів, так і шикарні композиції з преміальних екземплярів квітів, які вирощені в різних куточках земної кулі. Їх навчилися вирощувати багато де.

Доставка квітів буде здійснена своєчасно. Послуга здійснюється на високому рівні цілий рік. У будь-яку погоду універсальний подарунок буде доставлений у найкращому вигляді.

Ціни на півонії

Скільки коштують найпопулярніші квіти? Спостерігається великий попит на півонії купити букет з доставленням можна за помірною ціною. Чим більша кількість квітів, тим вища вартість оберемка, але зекономити можна, якщо скористатися акційними пропозиціями.

Впливає на формування ціни використовуваний вид сучасної упаковки, наявність флористичної зелені та декору. У Києві вартість одного піона знаходиться в межах 79-178 грн, букета – 1700-5500 грн.

Переваги доставки півоній кур’єром

Користуватися цією послугою зручно, знаходячись далеко за межами країни або згадавши в останній момент, що на календарі важлива дата і є привід зробити приємний сюрприз дівчині, з якою тривалі відносини, дружині на річницю весілля або інше свято, матусі чи комусь іншому.

Серед переваг доставки півоній кур’єром:

  • економія особистого часу;
  • зручність оформлення замовлення;
  • безліч способів розрахунку;
  • здійснення послуги в мінімальні терміни;
  • можливість контролю процесу завдяки фотозвіту.

Будь-які квіти – невід’ємна складова життя людини.