Сб. Кві 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Розширення Золотий Вік, чотири нові магазини Золота Країна, два – Люксоптика, поглинання Richemont компанією LVMH, вихід Swarovski з рф та інші тематичні новини в матеріалі RAU.

Новий Золотий Вік у Полтавській області

У місті Хорол Полтавської області по вулиці Небесної сотні, 54, компанія Золотий Вік відкрила новий торговий простір. В бутику пропонують різноманітні ювелірні вироби, готові комплекти та нові колекції. “Оригінальні чоловічі та жіночі аксесуари підкреслять ваш неповторний стиль та допоможуть створити незабутній образ. Гордість ювелірної мережі Золотий Вік – широкий асортимент обручок, який постійно оновлюється”, – повідомили в мережі. Магазин працює з 8 до 18 години щодня, крім неділі (у цей день він зачиняється о 17 годині).

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Чотири нові магазини Золота Країна

З 31 січня ювелірна мережа Золота Країна відкрила чотири нові магазини. Ювелірні бутики можна знайти за такими адресами:

  • Дніпро, просп. Д. Яворницького, 113
  • Рівне, вул. Соборна, 47, ТРЦ Злата Плаза
  • Броди, вул. Золота, 12а
  • Житомир, вул. Київська, 77, ТРЦ Global UA (острів)

“Ми пропонуємо вам стримані класичні прикраси та епатажні аксесуари, які допоможуть розкрити вашу сутність. Серед величезного асортименту дорогоцінностей знайдуться бездоганні прикраси з інкрустацією діамантів, перл, сапфірів, смарагдів та інших каменів”, – так презентували свій асортимент у мережі. На модернізованих вітринах представлені такі нові колекції, як “Фрагменти”, “Сильна.Незмінна”, “Синевир”, “Легка.Вільна”.

Нові магазини Люксоптика у Запоріжжі та Борисполі

Нова запорізька оптика мережі відкрилася 17 лютого на просп. Соборний, 146 і працює щодня з 10:00 до 19:00. Тут зібрали широкий асортимент оправ, сонцезахисних окулярів, оптичних лінз, м’яких контактних лінз, а також засобів й аксесуарів для догляду за ними. В Борисполі магазин відкрився 12 березня на вул. Київський шлях, 77. “На вас чекає багато корисного та цікавого. Передусім це широкий асортимент товарів для краси і здоров’я очей, а також спеціальна пропозиція з нагоди відкриття після реконструкції”, – розповіли в мережі.

В асортименті пропонують нові колекції від світових брендів Ray-Ban і Gucci, Polaroid і Dolce&Gabbana, Versace, Vogue і Guess, а також окуляри власних торговельних марок Sunderson, Luxoptica, Casta та ін.

Новий острів Sribna Kraina в Дніпропетровській області

Відкриття нового ювелірного острова мережі відбулося у Павлограді в ТЦ Олімпія, розташованого на вул. Горького, 166/2. На вітринах торговельної точки представлені аксесуари – каблучки, сережки, кулони та інше. Sribna Kraina працює з 9 до 19 години.

Бренд Swarovski повністю йде з росії

Австрійська компанія Swarovski, що спеціалізується на виробництві розсипних кристалів, прикрас та кристальних фігурок, повністю залишає російський ринок. Про це в інтерв’ю журналу Trend заявив генеральний директор Алексіс Насард. Він нагадав, що рік тому компанія призупинила роботу усіх своїх 12 магазинів у рф, тепер ухвалено рішення про повний вихід.

Коли саме Swarovski піде з росії, Насард не уточнив, але наголосив, що вихід буде “організований і здійснений відповідно до всіх застосовних законів, включаючи економічні санкції та інші торгові обмеження”.

LVMH прагне поглинути швейцарську компанію Richemont

Французька компанія Louis Vuitton розглядає варіанти для поглинання швейцарської Richemont, якій належать такі люксові бренди, як Cartier, Piaget та Yoox, – пише Retail Detail. Обидва ритейлери є одними з найбільших компаній класу люкс у світі. LVMH і Richemond мають ринкову капіталізацію $390 і $74 млрд євро відповідно. В результаті франко-швейцарського об’єднання TAG Heuer, Hublot і Zenith від LVMH опиняться в одному портфелі з такими брендами, як Vacheron Constantin, Panerai, Jaeger-LeCoultre та IWC. Наголошується, що зараз документи про злиття компаній ще не готові і компанії ведуть переговори «за зачиненими дверима».