Пт. Мар 29th, 2024

У ТЦ BAOBAB, який незабаром відкриється неподалік Луцьку, продовольчим «якорем» стане харківська мережа супермаркетів «Чудо маркет», але її магазин буде у новому форматі, повідомляє ucsc.org.ua.

Оператор змінить своє позиціонування і представить у новому об’єкті продуктовий гастромаркет Forta. На те, що точка належить мережі ”Чудо маркет”, вказують реакції й коментарі на дописи директора з маркетингу та інших працівників мережі на сторінці Forta.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Раніше на фасаді торгового центру було розміщено вивіску «Чудо маркету», тепер на цьому ж місці вивіска Forta.

Новий магазин позиціонує себе як сучасний гастромаркет європейського рівня, тож у пропозиції є страви японської кухні, сендвічі, свіжа випічка, асортимент для гурманів, базові продукти харчування та товари для побуту.

ТРЦ BAOBAB

Раніше ми розповідали, що неподалік Луцька, у селі Рованці, що на окружній дорозі, незабаром відкриється новий торговий центр BAOBAB, запуск якого анонсували ще минулого року.

Наразі об’єкт перебуває на фінальній стадії реалізації, одним з ключових елементів його візуалізації стане інсталяція у формі дерева баобаб.

На стелі перед торговим центром вже встановили вивіски деякі торгові точки, зокрема аптека «Здорова родина», зоомагазин «ЗООродина», магазин техніки iGood, бутик нішевої парфумерії Sillage та мережа піцерій «Фелічіта».

Точна дата відкриття торгового центру невідома, її обіцяють повідомити пізніше. Але йдеться про найближчі тижні, оскільки полиці магазинів почали наповнювати товарами.