Пт. Мар 29th, 2024

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

UNITED24 та АВТ Баварія профінансували відновлення моста у Миколаївській області

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

15 березня у Баштанському районі Миколаївської області відкрили міст через річку Інгулець, який був зруйнований російськими військами у листопаді 2022 року. Міст відновили військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального Конотопського полку Державної спеціальної служби транспорту, а профінансувала відбудову компанія АВТ Баварія через UNITED24. Це вже восьмий міст, який звели за кошти донорів, зібрані через UNITED24, і п’ятий міст на деокупованій Миколаївщині.

Сareer Hub запрошує бізнеси та підприємців, креативні агенції, громадські та благодійні організації, підтримати кар’єрний розвиток молоді з інвалідністю

Програма USAID «Мріємо та діємо» та  Career Hub вже близько місяця навчають молодь з інвалідністю копірайтингу, графічному дизайну та відеомонтажу в межах освітнього курсу «Career Hub Pro: Фриланс» для молоді з інвалідністю. Вже 4 квітня розпочинається практична частина курсу і наразі організатори знаходяться в пошуку перших замовників для своїх студентів та студенток.

Завдяки проєкту з Інсториками «Сільпо» зібрав 5 423 798 гривень для благодійного проєкту «Птахи»

Купуючи національно свідомі стікери, кожен приєднався до нашої благодійної мети. Завдяки вам та за підтримки Mastercard вдалося зібрати 5 423 798 гривень для проєкту «Птахи» Тати Кеплер. Зібрані кошти будуть витрачені на закупівлю медикаментів першої необхідності для людей з прифронтових територій. Це більш як 7000 аптечок, що попрямують у далекі села.

АЛЛО передала авто для бійців спецпідрозділу та підтримала благодійний захід з Шумеєм

Компанія АЛЛО та національний маркетплейс allo.ua підтримали проведення масштабного благодійного заходу «Рік Незламності», що відбувся у Трускавці на підтримку бійців ЗСУ, для яких компанія також придбала повнопривідний пікап. Компанія АЛЛО посприяла й з логістикою музичного батальйону для заходу, зокрема організувала приїзд Олега Шумея (Shumei), талановитого молодого українського артиста. Він підтримав своїм співом та піснями відвідувачів, серед яких були волонтери, військові та правоохоронці. Під час свого виступу Олег ще й здійснив мрію однієї з присутніх у залі захисниць – заспівав з нею у дуеті кавер на пісню «Біля тополі».

Педан, Клопотенко, Байдак: відомі українці проведуть профорієнтаційні лекції для школярів України

Щоб допомогти абітурієнтам – надихнути їх, розповісти більше про професії, розвіяти стереотипи, у Києві проведуть профорієнтаційну конференцію “Професії Сheck”. Лекторами стануть – українці, які досягли успіху та популярності у своїй сфері, зокрема телеведучий Олександр Педан, шеф-кухар Євген Клопотенко, комік Василь Байдак та інші. Паралельно з конференцією у Києві проведуть онлайн-трансляцію, приєднатися до якої зможуть школярі з будь-якої області України чи за кордону. У межах заходу школярі почують надихаючі відеозвернення від телеведучого й волонтера Сергія Притули, тенісистки Еліни Світоліної, співака Володимира Дантеса, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова та Першої Леді України Олени Зеленської.