Ср. Кві 24th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Нові магазини Arber та VOVK у Харкові, закриття триповерхового київського магазину Zara на Хрещатику, послуга віртуальної примірки від Marks & Spencer та перший в Україні магазин італійського спортивного бренду EA7.

Arber

6 січня український модний бренд Arber відкрив магазин в ТРЦ Nikolsky. Новий магазин розташувався на другому поверсі на правій стороні біля переходу між поверхами, пише RAU.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

VOVK

10 грудня минулого року мережа українського жіночого одягу VOVK відкрила нову студію у харківському ТРЦ Французький бульвар.

Zara

Іспанська компанія Inditex, яка володіє брендами Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear та Bershka, вирішила закрити триповерховий київський магазин Zara на Хрещатику, 23. Це був перший магазин мережі в Україні.

Про закриття  повідомили у головному офісі Inditex. Магазин закривають «з комерційних причин», а не через безпеку. З помешкання магазину на Хрещатику, 23, вже зняли вивіску Zara. «Це окреме закриття, яке чітко відповідає комерційним причинам, як ми робимо на всіх ринках, де працюємо», — прокоментував представник Inditex.

Триповерховий магазин на Хрещатику площею 1000 кв. м був першим магазином Zara в Україні. Він відкрився у травні 2008 року. Інші магазини Inditex досі не працюють в Україні із 24 лютого. Незважаючи на це, за торговельними точками в українських ТРЦ досі зберігаються орендовані площі. До початку повномасштабної війни в Україні працювало 75 магазинів мережі.

Перший магазин італійського бренду EA7

Нещодавно у Києві відбулося відкриття першого в Україні офіційного магазину EA7 в ТРЦ Respublika Park. Спортивні речі від модного будинку Armani вже можна придбати в магазині та замовити онлайн на сайті intertop.ua.

ЕА7 – спортивна лінійка, що походить від преміумбренду Emporio Armani та заснована на цінностях італійського модельєра Джорджіо Армані. В асортименті EA7 одяг та аксесуари для професіоналів та любителів спорту у семи напрямках: тренування, теніс, баскетбол, автоспорт, водні та гірські види спорту, гольф. Це універсальні та комфортні речі, що підходять і для активних занять спортом, і для прогулянок містом, подорожей та відпочинку.

“Навіть у такі важкі для України часи ми намагаємося не зупинятися, розвивати ринок fashion-ритейлу та відкривати нові магазини. Цього разу це культовий італійський бренд, відомий в усьому світі своєю якістю, практичністю та традиційним для Армані дизайном у сучасному виконанні. Ми переконуємо наших європейських партнерів у тому, що незламність духу українців дозволяє вести бізнес та підтримувати країну всупереч нестабільності та невизначеності, що несе ця війна”, – коментує СМО Intertop Ukraine Марія Самплавська.

EA7 асоціюється зі стилем та інноваційністю, адже речі в колекціях поєднують у собі високоякісні технологічні матеріали, вишуканий крій та культові спортивні силуети. Наприклад, у новій весняно-літній колекції речі бренду оснащені особливими технологіями: Furor7 для тренувань на свіжому повітрі, а також Ventus7 та NaturalVentus7 для регуляції температури тіла під час занять спортом. Окрім широкого вибору спортивного взуття та одягу у EA7 представлені повсякденні речі й аксесуари, наприклад, сумки, рюкзаки, пов’язки, манжети та головні убори.

Marks & Spencer

Marks & Spencer запускає послугу віртуальної примірки. Компанія оголосила про партнерство з постачальником рішень VTO Zyler і представила нову послугу в двох своїх магазинах.

В універмагах M&S Oxford Circus та Harrogate покупцям пропонують послугу віртуальної примірки одягу від бренду Jaeger. При цьому клієнти можуть отримати безкоштовну консультацію продавців-консультантів та експертів зі стилю.

Віртуальні послуги з примірки одягу стають все більш популярними як у фізичних, так і в інтернет-магазинах, надаючи покупцям нові можливості при виборі товарів. Серед брендів, які вже впровадили таке рішення у своїх магазинах, — Puma, H&M і Hugo Boss.