Пт. Мар 29th, 2024

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Перемагаємо у війні, читаючи

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“24.02” — це щоденник війни українського письменника Андрія Мероника, книга, яка не продається, а обмінюється на донат. Основну історію автора доповнюють розповіді 38 українців. Серед них блогери, бізнесмени, фотографи, волонтери, відомі артисти та інші, наприклад: Даша Астаф’єва, Катерина Кухар, Tayanna, Roxolana та інші. Зібрані з продажів кошти спрямовані в різноманітні благодійні організації. Перший тираж дозволив команді проєкту на чолі з автором надіслати 108 000 гривень. Другий тираж побив рекорд і сума сягла 250 000 грн.

На найбільшому айті-корпоративі в Україні зібрали 9,500,000 для ЗСУ

22 грудня N-iX, одна з найбільших ІТ-компаній України, організувала перший відкритий “Типовий” корпоратив для усієї ІТ-спільноти. Разом з фондом “Повернись живим” та найбільшою ІТ-спільнотою України — DOU, компанія провела 5-годинний стрім на ютуб-каналі “Телебачення Торонто” з метою зібрати 8,000,000 на купівлю 365 джерел живлення для ЗСУ.

«Землячки» запустили лінію з психологічної підтримки для захисниць та зібрали 12 млн 600 тис. гривень на пошиття 2000 комплектів зимової форми для захисниць

«Землячки» разом з психологинею Ганною Гавриш та командою кваліфікованих спеціалістів запустили лінію психологічної підтримки для захисниць. Отримати допомогу можна безкоштовно, здійснивши запит через телеграм. Проєкт “Психологічна підтримка жінок у війні” для захисниць тепер має команду з кваліфікованих психологів для індивідуальних консультацій. В межах проєкту кожній захисниці буде надано 8-10 сесій з психологом тривалістю 50 хвилин. Разом з мережею «Аврора. мультимаркет», в рамках акції #даруйтепло було зібрано 6 000 000 грн. Амбасадором збору стала українська співачка Ольга Полякова, а обличчям захисниць – Афіна.

EVA оголошує збір для постраждалих сімей у Дніпрі

Дніпровська трагедія 14 січня сколихнула Україну. Лінія магазинів EVA адресно допоможе кільком постраждалим родинам і в усіх своїх магазинах оголошує збір коштів для підтримки сімей, що стали жертвами нелюдського злочину росії 14.01.2023. З 17 по 24 січня включно потрібно завітати до будь-якого магазину EVA. Повідомити касира про бажання підтримати постраждалих у Дніпрі. Назвати суму пожертви, і ці кошти буде перераховано на допомогу. Компанія вже веде перемовини з благодійними фондами та громадськими організаціями, щоб обрати надійного партнера, який допоможе якнайшвидше спрямувати кошти EVA та зібрані кошти за призначенням: саме тим, хто їх дійсно найбільше потребує.

VARUS долучився до благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф» з продуктами власних торгових марок

VARUS доєднався до проєкту «Доброго ранку, шеф» та передав продукцію власних торгових марок Varto та Вигода необхідних для приготування благодійних сніданків. Ідея проведення благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф» належить автору гастрономічного проєкту “Топот” та ідеологу проєкту «Варті» Ігорю Мезецеву, а також фотографу Дмитру Бахті та шеф-кухарю Євгенові Клопотенку. Так, протягом місяця на вихідних автори ініціативи готують разом із іншими шефами сніданки у ресторані “100 років тому вперед” Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк. Щоразу сніданок відвідують українці, які вимушено переселились зі своїх домівок: малеча, літні люди і всі, хто потребує гарної компанії на свята.

Ексклюзив//як об’єднати українські бренди та масштабувати добро

Компанія Franchise Group вирішила допомогти фонду «Діти Героїв», який опікується дітьми, що втратили одного або двох батьків через вторгнення рф в Україну. Так дві команди створили  проєкт «Масштабуй добро». Команда Franchise Group запитала у дітей про що вони мріють і чого бажають. У день запуску розпочався збір коштів на мрії і зібрали донатам понад 120 тисяч гривень.

Американська компанія Kingston Technology модернізує комп‘ютери в школах

На честь свого 35-річчя компанія Kingston Technology розпочала соціальний проєкт, в якому компанія модернізує шкільні комп’ютери у навчальних закладах Черкащини. Компанія Kingston Technology вже надала допомогу 10 школам Черкащини.

EVA та Happy Paw віддячили пошуковому загону «Антарєс»

22 години поспіль чотирилапі вихованці Павлоградського пошукового загону «Антарєс» разом з кінологами працювали на місці трагедії у Дніпрі. Їхня місія — пошук живих людей та тіл загиблих. Щоб подякувати пухнастим рятівникам, Happy Paw і EVA закупили пластикові бокси-переноски та м’які переноски для комфортного і теплого транспортування пошукових собак.

Ілюзіоністи, ноутбук та фотосесія: благодійники втілили в життя мрії дітей, батьків яких забрала війна

У межах проєкту “Пазли дитячих мрій”, який реалізували благодійний фонд “МХП – Громаді” спільно з фондом “Діти Героїв”, було здійснено мрії дітей, батьків яких забрала війна. Для 9-річного Всеволода влаштували зустріч з його кумирами – відомими ілюзіоністами “Magic Five”. Для 11-річної Єлизавети подарували ноутбук, про який мріяла дівчинка для навчання. А 15-річний Михайло та 9-річний Гєра змогли зустрітися з улюбленим актором і коміком Євгеном Кошовим. Відомий український стиліст Кирило Савченко, викладач Майстерні стилю та іміджу, режисер-постановник фешн-шоу Ukrainian та Paris Fashion Week, допоміг втілити мрію 13-річної дівчинки, тата якої вбив окупант. Стиліст глянцевих журналів “VIVA”, “Pink”, “Vogue” стилізував фотосесію для Дар’ї, а в кінці подарував одяг від українських дизайнерів.

Компанія MacPaw облаштувала пункт незламності в Києві

Компанія MacPaw облаштувала пункт незламності в Києві. Пункт створений відповідальним бізнесом за аналогом державних пунктів для обігріву і зареєстрований на офіційній інтерактивній мапі пунктів незламності від Офісу Президента. Задача пункту дати доступ українцям до зв’язку, інтернету і електропостачання. Пункт незламності від MacPaw має генератор, обігрів UFO, зарядні пристрої і Wi-Fi, а також місця для відпочинку. Локація є комфортною для перебування з дітьми.