Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Індукційна варильна панель дозволяє швидко приготувати їжу без ризику отримати опік об розігріту поверхню. Такі пристрої починають нагріватися відразу після того, як розпізнають на своєму гладкому покритті посуд. Спеціалісти інтернет-магазину Stylus підготували добірку найактуальніших індукційних варильних поверхонь для купівлі у 2023 році.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Bosch PUE611FB1E

Практична сучасна індукційна модель з великим набором функцій та стильним дизайном. Лаконічна Bosch PUE611FB1E легко вписується в інтер’єр практично будь-якої кухні (розміри 5,1×59,2×52,2 см). Варильна панель отримала чотири конфорки з функцією збільшення потужності PowerBoost для кожної.

Робоча поверхня виконана зі склокераміки, яка може похвалитися чудовою зносостійкістю та довговічністю. Виробник оснастив модель індикатором залишкового тепла та функцією захисту від дітей. Для керування поверхнею призначена сенсорна панель, яка дозволяє плавно регулювати потужність та налаштовувати таймер.

Gorenje IT643SYW

Стильна варильна поверхня виконана у білому кольорі. Модель має вбудовану конструкцію та гармонійно доповнить ваш кухонний гарнітур. Таке встановлення не тільки надасть вашій кухні стилю та витонченості, але й створить зручність під час прибирання. Робоча поверхня представлена 4 конфорками та виконана із загартованого скла. Всі зони нагрівання оснащені функцією збільшення потужності PowerBoost та індикатором залишкового тепла. Дві конфорки мають функцію поєднання в одну, що дозволяє готувати їжу в посуді великих розмірів.

Зробити паузу в роботі дозволяє функція Stop&Go, а готову страву можна підтримувати теплою завдяки системі StayWarm. Також можливе повільне розтоплення або розморожування заморожених продуктів при температурі 42 градуси завдяки технології SoftMelt.

Siemens EU631FEB1E

Функціональна варильна панель у чорному кольорі виконана зі склокераміки. Модель отримала чотири конфорки різного розміру та потужності. Всі вони мають індикатор залишкового тепла та вміють розпізнавати наявність посуду на поверхні.

Виробник забезпечив поверхню функцією прискореного розігріву PowerBoost на випадок, коли потрібно дуже швидко розігріти конфорку. Відрегулювати необхідну температуру можна за допомогою простої та зрозумілої сенсорної панелі TouchSlider. Керування відбувається як дотиком, так і проведенням пальцем за плоскою шкалою. Завдяки таймеру ви можете встановити час приготування, щоб не забути, що залишили щось на плиті. 

Також є функція під назвою Cleaning-пауза, при активації якої панель блокується до 30 секунд. Безпека використання електричної варильної поверхні Siemens EU631FEB1E забезпечується системою захисного відключення.

Electrolux EHH6240ISK

З варильною поверхнею Електролюкс готувати буде простіше та зручніше. Модель ідеально підійде для встановлення на невеликій кухні на рівній поверхні. Варильна панель отримала чотири конфорки різного діаметру та потужності, що дозволяє готувати в посуді різних розмірів.

Модель отримала індикатор залишкового тепла та функцію захисту від дітей, які постійно намагаються випробувати всі побутові прилади.

Candy CI 640 CB

Модель виконана із склокераміки чорного кольору. Виробник оснастив Candy CI 640 CB функцією блокування панелі від дітей, щоб малюки не втрутилися у процес приготування. На робочій поверхні чотири конфорки з індукційними елементами, які мінімально витрачають електроенергію.

Кожна конфорка має різну потужність нагріву і має індикатор залишкового тепла. Також усі конфорки мають функцію збільшення потужності, щоб приготувати страву швидше. Завдяки таймеру користувач може зручно та точно встановити час роботи зони нагріву. Для керування поверхнею передбачена зручна та інтуїтивно зрозуміла сенсорна панель.

Замовити індукційну поверхню, що сподобалася, можна на сайті Stylus.ua. Тут зібрані найкращі моделі від відомих виробників за найдоступнішими цінами.