Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Як українська компанія Synergy Construction реалізовує високоякісні ремонтні проєкти для світових ритейлерів в Євросоюзі та чим може допомогти українцям у відкритті магазинів за кордоном.

Synergy Construction – давно відома будівельна компанія, яка по праву вважається лідером ринку з реалізації торгових і комерційних площ забудови. Постійний партнер RAU реалізував близько 200 000 кв.м для світових ритейлерів в Україні, таких як шведський H&M, німецький NewYorker, польський LPP (Reserved, Cropp, House, Sinsay, Mohito), турецькі LC Waikiki, DeFacto, FLO, English Home, Marks&Spencer та багатьох інших.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Проте мало хто знає, що з 2017 року Synergy Construction працює в Польщі та інших країнах, і надає послуги з ремонту для популярних брендів на території Європейського Союзу. Серед реалізованих проєктів компанії як магазини вже відомих українським споживачам ритейлерів, так і тих, хто поки не починав експансію на наш ринок.

Для українського ритейлу, який все частіше розглядає можливість виходу в європейські країни, Synergy Construction може стати надійним партнером, з яким легко буде реалізувати амбіційний проєкт «під ключ». Тож, з ким компанія співпрацює на західних ринках, за якими принципами та які послуги пропонує українцям в ЄС – в матеріалі RAU.

Партнерство без кордонів

Попри всі випробування, які проходила Україна протягом років своєї Незалежності, будівельна сфера завжди демонструвала тільки позитивну динаміку свого розвитку. Ключову роль у зростанні ринку відігравали компанії, які безупинно розширювали свою діяльність у відбудові країни. Серед них Synergy Construction, яка за 15 років існування перетворилася в потужну будівельну компанію повного циклу, за послугами якої міжнародний ритейл почав звертатися навіть за межами українського ринку.

Сьогодні Synergy Construction співпрацює з міжнародними брендами у Польщі, Німеччині, Австрії, Чехії, Словаччині, Нідерландах, Угорщині, Румунії, Болгарії та Молдові. У деяких випадках компанія працює за моделлю генерального підрядника, до якої входить повний спектр послуг від концепції та архітектури до реалізації простору, що втілює візуальну концепцію бренду.

В самій лише Польщі компанія виконала комплексні ремонти для таких мережевих магазинів, як CCC, Fissman, Anabel Arto, Rozum та багатьох інших.

З виходом на нові для себе ринки, упевнені в професіоналізмі, креативності та орієнтацію на результат українських партнерів, відомі ритейлери все частіше також покладаються на команду Synergy Construction. Так, компанія забезпечила проєктування та ремонт торгових приміщень LC Waikiki, DeFacto, Koton, Flo, Instreet, Geox, Lacoste, Miamore, Cin-Cin у Молдові, а також магазинів LC Waikiki у Болгарії.

Крім того, на території ЄС Synergy Construction здійснює монтаж торговельного обладнання для багатьох відомих брендів, таких як CCC, Reserved, Cropp, House, Sinsay, Martes Sport, ORLEN. Високі стандарти роботи та позитивний імідж компанії стає запорукою успіху й для амбіційної експансії на нові ринки для українського бізнесу.

Легкий шлях на нові ринки збуту

Послуги Synergy Construction на західних ринках включають одразу декілька областей роботи та моделі співпраці. В рамках консультацій з інвесторами компанія пропонує допомогу в оптимізації проєктів з урахуванням інвестиційного бюджету і консультації експертів щодо вибору найкращих рішень.

Послуга проєктування та дизайну включає в себе адаптації існуючі проєкти під потреби інвестора, розробку архітектурних рішень та інтер’єру магазину, а також освітлювальних систем та іншого. Крім того, експерти компанії самостійно підбирають та рекомендують аксесуари для дизайну магазинів, щоб вони взаємодіяли з інтер’єром і підкреслювали особистість бренду.

Ще один напрямок послуг Synergy Construction – це реалізація комплексних проєктів. Компанія готує приміщення для будівельних робіт, виконує ремонтні та оздоблювальні роботи в повному обсязі, впроваджує системи протипожежного захисту, електричні, сантехнічні, санітарні та вентиляційні установки, а також збирає меблі, рекламні системи і всі елементи обладнання.

Генеральний підряд включає в себе інвестиції на основі моделі генерального підрядника, поради у виборі місця для відкриття магазину, роботу на всіх інвестиційних етапах, а також з необхідними дозволами, технічною документацією та будівельним законодавством. Компанія контролює всі роботи від створення концепції до здачі завершених приміщень.

Відповідаючи своїй назві, компанія акумулює професіоналізм, креативність і орієнтацію на результат при підході до кожного проєкту, що дозволяє досягати поставлених цілей з примноженим ефектом. Це продемонстровано, в першу чергу, в якісно виконаній роботі, дотриманні всіх термінів і оптимальним TCO (від англ. Total cost of ownership – сукупна вартість володіння, – прим.).

Звернутися за консультацією можна як до українського офісу компанії, так і безпосередньо до SYNERGY CONSTRUCTION Polska за наступними контактами:

Польща:

  • SYNERGY CONSTRUCTION Sp. z o.o.
  • NIP: 5213755400
  • ul. Czerniowiecka 9/31, 02-716 Warszawa Polska
  • g.verbytskyi@synergy-construction.pl
  • Hryhorii Verbytskyi

Україна:

  • м.Київ, пр-т Лобановського, 56,
  • БЦ «Starcenter”, офіс 3.
  • тел. +38 067-799-32-58
  • E-mail: pov@sinergi.com.ua