Пт. Мар 29th, 2024

У VARUS підбили попередні підсумки збору коштів на підтримку ініціативи “Дитинство без війни” у вересні. Станом на 21 вересня вже зібрано 1 347 418 грн! Ці кошти підуть на утримання вже евакуйованих дітей в Туреччині та евакуацію нових дітей-сиріт.

“Дитинство без війни” — найбільша в Україні ініціатива по евакуації дітей-сиріт до Туреччини з початку широкомасштабного вторгнення. Наразі евакуйовано понад 2 000 дітей. Проєкт існує завдяки зусиллям партнерів, меценатів та волонтерів. Тож кожна копійка, відправлена на його підтримку важлива, адже дітям необхідно постійно забезпечувати проживання, харчування, навчання, фахову медичну допомогу та цікаве дозвілля. 

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

VARUS є партнером “Дитинства без війни” і запустив у вересні кілька ініціатив на підтримку проєкту.

Перша акція спільна с постачальниками, за умовами якої від кожної одиниці проданого акційного товару перераховується від 1 до 7 грн “Дитинству без війни”.

Друга акція запущена разом з партнерами Visa та monobank. Згідно з умовами ініціативи, усі покупці супермаркетів мережі, які придбали товару на 250 і більше гривень та оплатили покупку картою Visa, стають благодійниками – з кожної покупки 5 грн автоматично перераховуються у фонд допомоги дітям.

У разі, якщо клієнт здійснив розрахунок картою Visa від monobank, то благодійна сума подвоюється. В акції беруть участь всі товари, представлені в супермаркетах VARUS.

З 1 по 20 вересня за підсумками двох акцій завдяки активності клієнтів зібрано 1 347 418 грн! Це вражаюча сума і оскільки акції ще тривають, то до кінця вересня сума зібраних коштів може бути ще більше!

Щиро дякуємо всім за покупки акційних товарів, позначених спеціальними підцінниками, оплату покупок картками Visa, особливо картками від monobank, та за допомогу навіть незначною сумою бонусів! Для кожної української дитини в Туреччині вона неоціненна!

Закликаємо вас і надалі підтримувати «Дитинство без війни»: розкажіть про ініціативу у соціальних мережах, своїм рідним та знайомим; перераховуйте на допомогу дітям накопичені бонуси програми лояльності VARUS у нашому мобільному додатку чи telegram— та Viber-ботах; відправляйте грошові донати на рахунок проєкту з будь-якої банківської картки за посиланням. Кожен Ваш переказ важливий і дарує мирне небо нашим українським дітям!

Довідка:

VARUS – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 116 супермаркет у 25 містах України. 

Мережа VARUS першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.