Пт. Мар 29th, 2024

15 вересня стартує акція від мережі супермаркетів VARUS і найбільшої в Україні криптобіржі Binance, де можна купити продукти за крипту, та ще й отримати кешбек 100 грн. У такий спосіб, замовляючи продукти на сайті go.varus.ua та розраховуючись криптовалютою, можна не просто робити покупки, а й прокачувати свій гаманець. 

Масштаби криптошопінгу у VARUS можна переглянути у продуктовому криптообміннику: http://crypto.varus.ua/

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Криптани також хочуть їсти, тому ми не залишаємось осторонь і надаємо можливість купити кефір за ефір з доставкою. Завдяки технологічним партнерам Binance та SettlePay анонсуємо зовсім скоро таку можливість і в офлайн мережі” — Олег Спірін, керівник центру електронного бізнесу. 

Як долучитися до двіжу? 

Зареєструватися у мобільному застосунку Binance за промокодом VARUS та замовити смачненьке на go.varus.ua на суму від 500 грн. Кешбек 100 грн впаде на криптогаманець у застосунку Binance. Вигода діє лише на перше замовлення і до 15-го жовтня. Крім того, ви отримаєте ще 3 подарунки: знижку 20% на торгові операції, що здійснюються через цей застосунок, участь у щотижневій лотереї на суму 25 000 грн у вигляді бонусів та Welcome Bonus до 600 $. Технологічний партнер акції — SettlePay.

“Український бізнес завжди був дуже прогресивним у впровадженні нових технологій та зручних платіжних рішень. Цей проєкт — ще один доказ прийняття криптовалют, як найпростішого та найзручнішого методу платежів, — сказав генеральний менеджер Binance в Україні, Кирило Хом’яков. — Binance завжди пропонує своїм користувачам найновіші та передові продукти. Разом із мережею супермаркетів, ми надамо клієнтам VARUS та Binance унікальну можливість розрахунку у криптовалюті. Для нас це перша інтеграція Binance Pay із мережею супермаркетів в Україні, а для VARUS — впевнене лідерство у впровадженні криптоплатежів в Європі. Ми плануємо заручитись партнерством із лідерами всіх ринків, щоб надати нашим користувачам безмежні можливості розрахунку у криптовалюті”.

Трохи про організаторів

Торгівельна мережа VARUS – це супермаркети офлайн та онлайн зі свіжими продуктами. Маємо 97 супермаркетів в містах України. Власні торгові марки дають змогу українцям придбати якісні та свіжі продукти за привабливими цінами. Маємо доставку продуктів у дев’яти містах. На вибір: безкоштовна планова, швидка за 40 хв. та самовивіз. Крім того, у період війни запустили благодійний проєкт “Це вам від щирого серця”, завдяки якому даруємо малозабезпеченим людям продуктові набори. Детальніше: go.varus.ua (https://go.varus.ua/). 

Binance – провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури з комплексом фінансових продуктів, що включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами. Платформа Binance, якій довіряють мільйони людей у ??світі, має на меті надати свободу грошей користувачам. Вона пропонує унікальний портфель криптовалютних продуктів та можливостей. Серед них: торгівля та фінанси, освіта, дослідження, благодійність, інвестиції та інкубація, децентралізація та інфраструктурні рішення, а також багато іншого. Для отримання більш детальної інформації відвідайте веб-сайт Binance.com.