Пт. Кві 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Компанія Епіцентр К відкриває відразу два нових ТЦ в Києві та Львові загальною площею 120 000 кв. м.

Офіційне відкриття обох торговельних центрів відбудеться 10-11 вересня. Особливої уваги заслуговує новий об’єкт компанії на Заході країни, який стане найбільшим ТЦ мережі Епіцентр в регіоні. Він розташується в Сокільниках, поруч з Кільцевою дорогою Львова. Тут компанія відкриє перший об’єкт в новому для себе форматі – торгово-розважальний центр.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Перша черга цього проєкту складатиметься з триповерхового торгового об’єкта загальною площею майже 90 000 кв. м. З 10-го вересня для відвідувачів будуть доступні перші два поверхи, в яких працюватимуть всі новітні формати shop in shop мережі Епіцентр. При цьому запуск в роботу третього поверху, площі якого будуть віддані під оренду, планується пізніше.

Перший поверх ТЦ буде відведено не тільки під традиційні для компанії відділи (будівельні та оздоблювальні матеріали, інструменти, сантехніка тощо), але й під нові формати магазинів, які ритейлер почав розвивати відносно нещодавно.

Зокрема, тут відкриється найбільший в мережі Епіцентр продуктовий Food Market площею майже 4000 кв. м. Поруч із широким асортиментом продуктів харчування та напоїв, він відзначатиметься повним циклом власного виробництва: крафтовою випічкою, традиційною львівською кухнею, коптильнею на вишневих гілочках. А поринути в атмосферу тропічного саду та посмакувати 5 кухонь світу, можна буде на зручному фуд-корті на 260 місць. Паназія, духмяна італійська піца та навіть пекінська качка і дегустації вин – все це чекатиме на відвідувачів!

Серед нових торгових форматів ТЦ слід виділити “Workshop”, – територія для справжніх майстрів, де звичний широкий асортимент ручного інструменту та витратних матеріалів, буде представлений в абсолютно новому концепті шоуруму. На великій площі, оформленій у стилі індустріальної фабрики, можна буде знайти абсолютно всі комплексні рішення як для домашнього використання, так і для професіоналів.

У shop in shop “Автомол” можна буде придбати всю необхідну автомобілістам продукцію. А магазин “Центр Кераміки” в новому львівському ТЦ буде вдвічі більшим, ніж зазвичай. Компанія подбала про забезпечення покупців лімітованим зараз товаром в Україні, і представить ексклюзивну продукцію керамічного заводу групи компаній Епіцентр – бренду Allore.

Концепція другого поверху ТЦ буде ще більш схожою на формат традиційного торгового центру: навколо широкої відпочинкової алеї розташуються окремі магазини компанії. Найбільшими з них будуть “Галереї Деко” (з площею близько 6000 кв. м), товари “Сад та Город” (понад 5000 кв. м) та “Центр Меблів” (майже 3700 кв. м).

Здивує покупців і нова концепція дитячого магазину “E.Pic”. Цей shop in shop, площею близько 2000 кв. м, буде одним з найбільших, відкритих компанією в останні роки. В ньому обладнають активні зони розваг, де в неоновому просторі будуть зібрані останні новинки іграшок. Поруч розташується магазин канцтоварів “Пиши-Малюй” з усім необхідним для школи, офісу та творчості.

Головним архітектурним нововведенням для мережі Епіцентр в новому львівському ТЦ стане великий 30-метровий атріум зі скляним дахом, де буде розташована ярмарка сезонних товарів. Велику увагу в компанії також приділять інклюзивності торгового об’єкта, за рахунок чого шопінг в ТЦ буде більш доступним та зручним для людей з інвалідністю. До того ж перед паркувальним майданчиком ТЦ, перша черга якого вміщуватиме майже 1000 авто, вперше буде обладнана велика пішохідна зона із зеленими насадженнями та зонами відпочинку.

Що стосується нового ТЦ Епіцентр у Києві, то він стане вже дев’ятим за рахунком торговельним центром мережі в столиці й відкриється на перетині Дніпровської набережної з вулицею Березняківська. Загальна площа двоповерхового ТЦ складатиме понад 30 000 кв. м торгової площі з наземним та підземним паркінгом на більш ніж 600 автомобілів.

Сам торговий центр буде реалізований в найновішому форматі з усіма інноваційними концептами і стане візитівкою нового шляху розвитку компанії у столиці. Асортимент перевищуватиме 170 000 артикулів товару. В ньому також відкриється великий Food Market з площею 3000 кв. м та окремим фуд-кортом. На першому поверсі також можна буде придбати будівельні матеріали, інструменти, вироби з металу і дерева, сантехніку, плитку та інші покриття для підлоги, декоративні матеріали, побутову хімію та косметику, автотовари тощо.

На другому поверсі ТЦ розмістяться центр техніки “ЦЕ ТЕ”, “Салон килимів”, дитячий “E.Pic”, “Галереї Деко”, “Центр меблів”, “Студія Світла”, “Сад та город”, зоомагазин “Lapki” та магазин спортивних товарів Intersport із баскетбольною ігровою зоною з панорамою на Печерські пагорби.

Слід зазначити, що нові ТЦ мережі Епіцентр у Києві та Львові стануть найбільшими торговельними об’єктами в Україні, введеними в експлуатацію з початку широкомасштабної війни. Їх відкриття дозволить створити понад 1200 нових робочих місць, а річні відрахування до місцевих та державного бюджетів за попередніми оцінками перевищать 145 млн грн.

“Попри повномасштабну війну компанія продовжує розвиватися та інвестувати в економіку України. Нові ТЦ мережі Епіцентр у Києві та Львові стануть найбільшими торговельними об’єктами в країні, введеними в експлуатацію з початку війни. Їх відкриття дозволить створити понад 1200 нових робочих місць, а річні відрахування до місцевих та державного бюджетів за попередніми оцінками перевищать 145 млн грн”, – коментує в.о. директора з роздрібної торгівлі мережі Епіцентр Дмитро Танько.

У день офіційного відкриття перша тисяча покупців в обох ТЦ отримає від компанії Епіцентр дарунки.