Чт. Мар 28th, 2024

Особливість лінійки полягає у тому, що з кожної проданої одиниці продукції «Чиста Перемога» буде перераховуватись 3 (три) гривні у Благодійний Фонд Сергія Притули. Зібрані кошти підуть на дрони DJI Mavic, які зараз дуже потрібні на лінії фронту для розвідки та коригування вогню — це «очі» наших військових на полі бою.

Нова лінійка має актуальний і яскравий дизайн, а також незмінно високу якість від Фрекен БОК за доступною ціною, пише Sostav.ua.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

До лінійки «Чиста перемога» входять базові продукти для прибирання та приготування їжі: серветки для прибирання і губки для посуду, пакети для сміття, фольга, пергамент та плівка. На кожній упаковці продукту є спеціальний QR-код із посиланням на лендінг, де можна прочитати більше про суть проєкту та побачити звіти про донати: https://uavictory.com.ua/.

“Ось уже 20 років Фрекен БОК поруч із нашими споживачами. Це — марка-помічник, яка жваво відгукується на всі виклики сьогодення, настрої та тенденції суспільства. Так було під час пандемії коронавірусу, коли ми запустили масштабну програму “Окремо ми разом”, так є зараз, так буде завжди. Дизайн лінійки точно віддзеркалює сучасні тенденції — це поєднання мілітарної теми з елементами вишиванки, яка є кодом української нації. Дизайн Фрекен БОК був жовто-блакитним, коли це ще не було мейнстрімом, а нова лінійка ще більш підкреслює згуртованість народу України у часи війни” — Андрій Здесенко, СЕО та засновник Корпорації “Біосфера”.

«Допомагати армії  – найважливіша задача кожного українця, від пересічного громадянина до великого бізнесу. Наша сила — в єдності! Коли ми розробляли цю лінійку, ми думали не лише про актуальний патріотичний дизайн, а й про реальний соціальний зміст цього проєкту, ми задавали собі питання – як саме ми можемо допомогти ЗСУ? Так з’явилася ідея колаборації з фондом Сергія Притули. Вдячні фонду, що вони так жваво відгукнулися та підтримали нашу ініціативу» – Олег Співак, Global Marketing Director напряму Household Корпорації «Біосфера».

«Ми починаємо звикати до війни, але звикнути не має означати забути про неї. Навпаки кожен і кожна на своєму місці мають думати, як своїми побутовими справами теж допомагати армії. Проєкт Фрекен БОК разом з нашим Фондом буквально допомагає конвертувати рутину в допомогу військовим. Адже кошти з того ми спрямуємо на закупівлю партії DJI Mavic 3 Fly More Combo, це зараз максимально потрібний вид дронів. Він є чи не в кожній заявці від військових. І разом ми можемо закрити цю потребу для кількох підрозділів», – розповів Сергій Притула, засновник Благодійного Фонду Сергія Притули.