Пт. Мар 29th, 2024

Мережа Фокстрот відновила роботу магазину в ТРЦ Retroville та відкрила новий торговий об’єкт в ТРЦ Fabric, Eldorado відновив роботу магазину в бучанському ТРЦ Avenir Plaza, мобільний оператор lifecell відкрив 18 нових магазинів за час війни та інші новини, повідомляє RAU.

Новий MOYO у Броварах

На початку серпня мережа техніки та електроніки MOYO відкрила новий магазин у Броварах. Він став вже четвертим, який було відкрито з початку повномасштабного вторгнення. Окрім техніки, в ньому представлений посуд — нова категорія, яку ритейлер активно розвиває. Магазин розташований у новому ЖК “Крона Парк” за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 15. Його площа складає 120 кв. м. Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Найпопулярніші категорії: смартфони, ноутбуки, планшети, дрібна побутова техніка, а також електроінструменти. Першими покупками в день відкриття були саме електроінструменти: шуруповерт, шліфмашина та ящик для інструментів”, – розповіли в MOYO.

Крім того, мережа магазинів MOYO стала першим роботодавцем в українському ритейлі, який спростив процедуру оформлення нових співробітників і приймає копії цифрових документів у додатку Дія. Відтепер влаштуватись на роботу в компанію можна віддалено: без паперів, ксерокопій і заяв. У мережі кажуть, що за два місяці з дня запуску проєкту цифровий спосіб подачі документів кандидатами майже на 70% витіснив паперовий.

Eldorado у Бучі

У Бучі відновив роботу магазин побутової техніки та електроніки Eldorado. Торговельний об’єкт знаходиться в ТРЦ Avenir Plaza. «Магазин тільки-но відкрився за 2 місяці до початку повномасштабного вторгнення. Колектив гідно витримав усі випробування і заради сімей відновив свою роботу, як тільки це стало знову можливим і безпечним», — повідомили в компанії.

Розширення роздрібної мережі lifecell

Мобільний оператор lifecell за час війни відкрив 18 нових магазинів. Нові торговельні об’єкти мережі знаходяться в Хмельницькій, Львівській, Волинській, Закарпатській, Вінницькій. Дніпропетровській, Одеській й Житомирській області. З них чотири торгівельні точки були відкриті в містах, де раніше не було магазинів бренду. У той же час, в результаті повномасштабної військової агресії рф, lifecell змушений був припинити роботу 19 магазинів, які були або повністю зруйновані, або пошкоджені.

Серед нових послуг, якими можуть скористатися клієнти магазинів lifecell, – сервіс по встановленню додатків та налаштуванню смартфонів. Крім того, абоненти під час війни продовжують звертатися за відновленням та заміною SIM-карток, зміною тарифного плану, поповненням рахунку без комісії, покупкою нового номеру й міграції номеру до lifecell від іншого оператора (MNP).

В планах роздрібної мережі магазинів lifecell – розширення співпраці з поштовим сервісом Meest Express, точки видачі якого почали відкриватися в магазинах lifecell ще до повномасштабного вторгнення. Загалом на 15 липня 2022 року мобільний оператор lifecell продовжує забезпечувати роботу 419 магазинів з 482 у всіх регіонах України.

Комп’ютерний Всесвіт у Прилуках

На початку липня у місті Прилуки у Чернігівській області відкрився новий магазин Комп‘ютерний Всесвіт. Тут можна придбати техніку, гаджети, аксесуари та якісні сервісні послуги тепер ще доступніші. Адреса торгової точки: м. Прилуки, вул. Незалежності 63.

Фокстрот

З 22 липня мережа Фокстрот відновила роботу свого торгового об’єкта на тій самій локації, що й до обстрілу: на першому поверсі столичного ТРЦ Retroville. Магазин постраждав у березні, під час ракетної атаки російських терористів. Внаслідок вибухової хвилі та спричиненої нею пожежі було пошкоджено 30% приміщення: стіни, стеля з освітленням, обладнання, знищено 60% товарно-матеріальних цінностей.

«До відновлювально-ремонтних робіт ми приступили на початку липня. При цьому поставили перед собою задачу зберегти попереднє планування і стиль оформлення магазину, оскільки вважаємо його максимально зручним для клієнта, – зазначає СЕО Фокстрот Олексій Зозуля.

Також 29 липня всеукраїнська запустила дев’ятий магазин у Львові – в торгово-офісному центрі Fabrik (вул. Стрийська, 45). Це перший абсолютно новий магазин ритейлера, відкритий під час повномасштабної війни з росією. Фокстрот у ТЦ Fabrik – це 850 кв. м торгівельної площі (при загальній у 1100 кв. м) із сучасною технікою для оселі, роботи та дозвілля.

Оформлення магазину відповідає загальному брендингу компанії, але з використанням останніх новацій у дизайні. Приміром, під дахом «білого хабу» (адміністративного «серця» магазину, що об’єднує каси, зону видачі інтернет-замовлень, послуг з сервісу) також облаштовано й зону для оформлення споживчих кредитів. Такий формат введено при модернізації магазинів наприкінці минулого року.