Сб. Кві 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

LC Waikiki відкрив оновлені магазини в ТРЦ Forum Lviv та ТРЦ Караван, мережа Sinsay – в ужгородському ТРЦ Pannonia та львівському ТОЦ Fabrik, оновлений магазин Hugo Boss почав працювати в ТРЦ River Mall та інші новини, передає RAU.

Hugo Boss

10 липня в ТРЦ River Mall на площі 244 кв. м почав працювати оновлений магазин Hugo Boss. Торговельна точка виконана у світлій кольоровій гаммі з дерев’яним оздобленням стін та яскравими акцентами у вигляді фірмових оранжевих вивісок та елементів інтер’єру. А оригінальний напис на стіні #iamHUGO покликаний виокремити та підкреслити особливий стиль тих, хто обирає речі цього бренду. Ремонт магазину здійснила компанія Synergy Construction.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Ultra Shop

11 липня в ТРЦ Dream Yellow відбулось відкриття магазину Ultra Shop загальною площею близько 350 кв. м. В магазині можна придбати дев’ять відомих світових брендів – Levi’s, Guess, Baldinini, Karl Lagerfeld, BOSS, HUGO, Superdry, STILNOLOGY та Guess kids.

Sinsay

12 липня відбулось відкриття двох нових магазинів Sinsay: в ужгородському ТРЦ Pannonia площею 1275 кв. м та у львівському ТОЦ Fabrik площею 999 кв. м. Оздоблення цих магазинів, яке здійснила команда Synergy Construction, виконане в оновленому концепті з кольоровою навігацією, чітким зонуванням та зі сфокусованим холодним освітленням, що спрямовує увагу покупців на стійки з одягом.

Магазин Sinsay в ТРЦ Pannonia

Магазин Sinsay в ТОЦ Fabrik

LC Waikiki

28 червня відбулося відкриття оновленого двоповерхового магазину LC Waikiki у ТРЦ Forum Lviv, загальною площею 965 кв. м. Дизайн цього магазину, втілений фахівцями Synergy Сonstruction, повністю виконаний у світлих кольорах з великою кількістю світла, що створює відчуття простору та комфортні умови для перебування та вибору товару. А продумане зонування з яскраво підсвіченими вивісками забезпечує зрозумілу навігацію по магазину і легкий шопінг.

А наприкінці липня LC Waikiki поновив роботу свого магазину в київському ТРЦ Караван. Ця торгова точка займає площу 1765 кв. м і поєднує в собі Outlet-колекції та нові надходження. За розміром він є одним з найбільших в Україні.

Puma та Giardini

Також у липні в київському ТРЦ Караван поновили свою роботу магазин мереж Puma та Giardini. Площа магазину Puma Outlet складає 472, 8 кв. м. З 1948 року Puma створює інноваційні продукти для найкращих та найшвидших спортсменів світу. Міцний зв’язок між спортсменом та продуктом є візитівкою Puma. Поєднання спорту та стилю стало актуальним не тільки на подіумах та стадіонах, але й на звичайних міських вулицях, де Puma диктує нові стандарти спортивної моди, створюючи ринок sportlifestyle.

H&M

Шведський ритейлер одягу H&M розпочав процес закриття бізнесу в країні-агресорі, тому що «поточні операційні виклики та непередбачуване майбутнє» не дозволяють продовжувати роботу. «Після ретельного розгляду ми вважаємо неможливим з огляду на поточну ситуацію продовжувати бізнес у росії. Ми глибоко засмучені тим, як це вплине на наших колег, і дуже вдячні їм за важку роботу та самовідданість. Крім того, ми хотіли б подякувати нашим клієнтам за їх підтримку протягом багатьох років», — заявила CEO H&M Group Хелена Хельмерссон.

У рамках ліквідації компанія відкриє фізичні магазини для продажу товарів, що залишилися в росії. Шведський ритейлер прогнозує, що відхід із країни призведе до втрати $190 млн.

Нагадаємо, H&M призупинив роботу на російському ринку на початку березня 2022 року. Компанія працювала в рф з 2009 року. В Україні до війни працювало дев’ять магазинів шведського бренду, наразі вони всі закриті. В березні компанія передала понад 1,5 млн євро на “зростаючі гуманітарні потреби в Україні”, – проте повертатися до роботи в країні H&M поки не поспішає.