Вт. Мар 19th, 2024

Компанія Данон в Україні повідомляє про запуск молочної категорії продуктів в лінійці бренду Milupa. Відтепер на полицях магазинів можна знайти дитячі сирки та йогурти, випущені під ТМ «Milupa». 

Всі продукти даної категорії виробляються в Україні на 100% з молока екстра ґатунку на потужностях заводу Данон і відповідають високим вимогам з якості групи компанії Danone у світі.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

До цього моменту бренд був представлений на ринку 3-ма іншими категоріями продуктів харчування для дітей (овочеві та фруктові пюре, безмолочні та молочні каші, а також м’ясні пюре), що відповідають схемі введення прикорму, рекомендованій педіатричними настановами зі здорового вигодовування дітей раннього віку. Тож, відкриття нової категорії молочних продуктів — це послідове та турботливе рішення бренду, що дозволяє піклуватись про маленького споживача в Україні, навіть в цей непростий час.

Директор з маркетингу Данон в Україні Андрій Полуектов відзначає: «Запуск молочної категорії в продуктовому портфелі бренду є надзвичайно важливим кроком як для компанії, так і для споживачів. Адже довершує лінійку продуктів для введення прикорму дітей віком до 3-х років. І тепер, з молочними продуктами від Milupa, батьки отримають цілісну підтримку від бренду на шляху здорового вигодовування своїх малюків».

Локальний випуск для міжнародного бренду, історія якого налічує понад 85 років європейського досвіду, є визнанням високих стандартів виробництва Данон в Україні.

Компанія високо цінує внесок української команди в реалізацію даного проєкту та демонструє всесторонню підтримку подальшого розвитку категорії продуктів прикорму для дітей в Україні. Адже місія компанії — нести здоров’я через здорові продукти харчування якомога більшій кількості людей.

Довідка

Бренд Milupa є частиною міжнародної групи Danone, провідного європейського виробника молочних продуктів. На сьогодні бренд присутній в 60 країнах, в тому числі в Латвії, Німеччині, Польщі, Фінляндії, Чехії, Словаччині, Румунії, Угорщині, Ірландії, Канаді, Австрії, Португалії, Іспанії, Італії, США та Україні. 

На ринку України бренд активно працює з 2014 року і за цей час зайняв лідерські позиції в сегменті каш для введення прикорму дітям до 3-х років. Згідно з даними дослідження  ТОВ “ТЕЙЛОР НЕЛЬСОН СОФРЕЗ УКРАЇНА” в 2020 році, кожна друга мама в Україні обирає каші Milupa.