Чт. Мар 28th, 2024

Український інструмент лідогенерації GetProspect дозволяє знаходити тисячі імейлів у LinkedIn за декілька кліків. В компанії розповіли, як допомогають Україні.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну, оговтавшись від шоку ми одразу ж поставити собі питання – яким чином наша компанія та наш SaaS-продукт може бути корисним у цій війні росії в Україні.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Наша інтерпретація платформи пошуку лідів

Рішення було прийнято практично моментально та за участі всієї команди GetProspect. Ми зрозуміли, що ніщо не стане ефективнішим за пряме використання нашого інструменту пошуку електронних адрес за своїм призначенням: пошуком лідів та розсиланням емейлів за нашою базою. 

Тому ми відразу ж почали підготовку листа, який розіслали для 100к власних зареєстрованих юзерів. Так ми використали свій лідогенератор для поширення інформації про повномасштабне вторгнення в Україну та оперативно створили інструкцію з допомоги Україні в інформаційній війні для наших користувачів. 

В першу чергу ми розповіли, що ми українська компанія, наша команда у безпеці й ми продовжуємо роботу попри воєнні дії. Також ми зробили акцент на тому, що у нас війна і що russia attacked Ukraine. Ми вважали за потрібне збільшити обізнаність про реальний стан справ в нашій державі 

Тому у нашому листі ми використали такі жорсткі, але чіткі формулювання, і уникали розпливчастих просто боротьба або конфлікт. Саме така риторика була присутньою в перші дні у міжнародних ЗМІ. Наш акцент був саме на те, що це війна з росією, яка є повномасштабним агресором. 

Окрім інформаційної кладової про стан справ ми розмістити посилання на донат для ЗСУ, аби всі охочі могли підтримати нашу армію.

Пропозиція підтримати наш приклад, використавши email finder

Наступним нашим кроком було залучити до нашої ініціативи наших користувачів GetProspect. Ми створили спеціальний емейл, де розповіли, що будь-хто, хто хоче створити власну розсилку для допомоги Україні (як він це бачить сам) може використати наш інструмент лідогенерації абсолютно безкоштовно. 

Таким чином ми хотіли допомогти створити віральний ефект, адже наша сила в тому, що ми знаємо, як класно шукати емейли. А сила наших користувачів у тому, як ці емейли упаковувати та на яку цільову аудиторію розсилати. 

Відслідкувати конкретну кількість листів, які були надіслані за допомогою безкоштовного пошуку баз складно, але вцілому ця сума точно перевищила десятки тисяч оброблених контактів, а відповідно людей, які дізналися правду про війну росії в Україні. 

Фідбек від юзерів GetProspect

У відповідь на нашу активність, ми отримали багато зворушливих фідбеків. Десятки людей у відповідь на лист розповідали про те, як вони вже допомагають Україні (хтось надсилав гуманітарну допомогу, допомагав біженцям, надсилали гроші в інші фонди). 

Один з юзерів, що проживає у Нідерландах, розповів, що він та його друзі зараз намагаються більше їздити велосипедами й менше користуватися автівками, а також скорочують споживання опалення, щоб бути менш залежними від російського газу. Він сам наголосив, що це крапля в морі й він це прекрасно це розуміє, але він хоче зробити хоча б щось. Це було дуже мило та зворушливо. 

Саме завдяки таким відповідям ми зрозуміли, що світу не байдуже наша трагедія і кожен може допомогти нам, виходячи зі своїх можливостей та зусиль. Але навіть ці “краплинки” в морі надважливі для нас, допоки ми не переможемо. 

Як використати інструмент генерації лідів для допомоги зараз 

Ми вважаємо, що підтримувати Україну потрібно не зупиняючись і дуже активно працюємо над цим самі. Також пропонуємо всім охочим долучатися та використовувати всі можливості. Наша платформа пошуку лідів є однією з них. Ми досі пропонуємо безкоштовні кредити для пошуку електронних адрес для ваших розсилок. 

Щоб отримати до них доступ, достатньо написати нам в чат підтримки, або на пошту (support@getprospect.com). У повідомленні варто вказати кількість мейлів на яку планується розсилка та створити акаунт на нашому сервісі

Далі ми надамо там кредити й ви відразу зможете починати свій пошук пошт. Відправляти розсилку можна з актуальними для вас меседжами, або можна звернутися до нас і ми допоможемо скласти спеціальний текст. Не зупиняймося та робімо все, що у наших силах, аби допомагати Україні якнайшвидше перемогти.