Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Щорічно, 20 червня, світова спільнота  звертає увагу всіх небайдужих на проблематику питання біженців та вимушених переселенців. На жаль, в 2022 році, цей день, як ніколи раніше, важливий для України. Мільйони українців залишили свої домівки, а багатьом з них, вже немає куди повернутися, пише RAU.

Команда Kasta вирішила особливо виокремити цей день у календарі та звернути увагу клієнтів маркетплейсу до проблем біженців, стартуючи 20 червня з тритижневою акцією “Kasta волонтерів”.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Головною метою проєкту ми визначили допомогу внутрішнім переселенцям, закордонним біженцям, людям, яким немає, куди повернутися, та всім іншим співвітчизникам, постраждалим від російської навали. В цей скрутний час кожен з нас чинить свій супротив там, де розуміє, що може зробити це найефективніше. Тому ми розробили та надали таку можливість тим з наших клієнтів, хто відчуває, що хоче підтримати українців у важкі часи випробувань. Отже, від сьогодні, на сайті за спеціальними цінами  можна придбати товари першої необхідності, сезонний одяг, взуття та інше. В співробітництві із  фондом Маші Єфросиніної, ми централізовано розподілимо й відправимо всі придбані товари за призначенням” – коментує старт проєкту директор з маркетингу Kasta.ua Наталія Назарчук.

Таким чином, з 20 червня на сайті буде представлена сторінка, на якій зібрані товари за спеціальними цінами, що надали партнери Kasta, а саме: літній одяг та взуття для дітей і дорослих, спортивний і домашній одяг, постільна білизна, посуд тощо.

Для того, щоб зробити свій внесок, треба лише обрати та оплатити товар зі складу Kasta. Він позначений позначкою “B” (Black), оформити замовлення, вказуючи спеціальну адресу і отримувача: “Для Kasta волонтерів і фонду Маша”. Спеціальна адреса буде закріплена окремо в чекауті. Склад Kasta збере та відсортує посилки і відправить у фонд Маші Єфросініної. Замовлення мають бути оплачені картою на сайті. Команда KastaPay компенсує частину покупки з допомогою підвищеного кешбеку: від 10% за кожне таке замовлення.

“За всю історію з моменту заснування компанії, ми жодного разу не афішували інформацію щодо благодійної діяльності Kasta. Події останніх чотирьох місяців заставили нас подивитись на цю політику компанії через іншу призму. А отже, ми  вирішили використати цю дату, як ще один привід для привернення уваги до проблем українців як в Україні, так і поза її межами. На превеликий жаль, ніхто з нас наразі не зможе назвати дату нашої остаточної перемоги у цій війні. Це означає, що нагальні потреби пострадавших громадян будуть існувати ще деякий час. Тож ми вирішили, що будемо допомагати самі, розробляти зручні й прозрачні інструменти для наших клієнтів, які нам довіряють, і так само як і ми, вірять в людську щирість, в Україну, а значить – і її перемогу”, – зазначає команда проєкту “Kasta волонтерів”.